Musorujsag
Élő Eredmények

Először szólalt meg Dembélé, amióta a Barcelona bezárta előtte az ajtót

Először szólalt meg Dembélé, amióta a Barcelona bezárta előtte az ajtót

m4sport.hu
Csütörtökön elfogyott a Barcelona vezetőségének türelme francia szélsőjével, Ousmané Dembélével szemben. A katalán klub több ajánlatot is letett az asztalra, hogy hosszabbítson a 24 éves játékossal, aki mindannyiszor elégedetlen volt a feltételekkel.

Megelégelte a várakozást a Barcelona vezetősége, illetve a csapat edzője Xavi Hernández, a jövőben már nem számítanak francia szélsőjükre, Ousmané Dembélére.

„Jeleztük Dembélének, hogy mihamarabb távoznia kell, még januárban eladjuk” – szólt a katalán klub verdiktje.

A 24 éves francia sokáig hallgatott az eseményekkel kapcsolatban, végül csütörtökön megtörte a csendet Instagram-oldalán.

„Őszintén reagálok, anélkül, hogy engednék bármiféle zsarolásnak. Megtiltom, hogy bárki is azt a benyomást keltse, hogy nem kívántam részt venni a sportprojektben, vagy hogy olyan dolgokat tulajdonítsanak nekem, amelyek ne voltak kapcsolhatóak hozzám. Négy éve, hogy folyamatosan olvasom magamról a híreket, anélkül, hogy valaha megvédtem volna magam. Négy éve halmozódnak fel rólam a különböző történetek. Négy éve beszélnek rólam az emberek, akik szégyenletes módon hazudoznak, egyetlen céllal, hogy engem bántsanak. Négy éve tartom magam, hogy semmire sem válaszolok, nem mondom el álláspontomat. Hogy ez hiba volt tőlem? Egészen biztosan”
– olvasható Dembélé Instagram-oldalán.

Borítókép: Ousmane Dembele (Fotó: EPA/MIGUEL ANGEL MOLINA)

További tartalmak