Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Real nem tett le Haaland megszerzéséről, két titkos fegyvert is bevetett - sajtóhír

A Real nem tett le Haaland megszerzéséről, két titkos fegyvert is bevetett - sajtóhír

m4sport.hu | Pollák Márton
Zidane és az egyik legnagyobb sportszergyártó segítségével kerülhet közel a Realhoz Haaland.

A Bild információira alapozva a Marca arról számolt be, hogy február 7-én a Dortmund csatára, Zinédine Zidane és az Adidas közt titkos találkozóra került sor a német sportszergyártó óriás központjában.

A cél az volt, hogy meggyőzzék Haalandot, miután januárban lejár a szerződése a Nike-val, legyen az Adidas egyik legfőbb arca, ezzel a húzással pedig a 21 éves norvég játékos egy lépéssel közelebb kerülne a Real Madridhoz – amelynek az Adidas gyártja a felszereléseit.

A klub annak ellenére nem tett le a Dortmundban továbbra is brillírozó csatár – szezonbeli 20 tétmeccsén 23 gólt termelt – megszerzéséről, hogy a hírek szerint szinte biztos, hogy Kylian Mbappé a nyáron a Madridéra cseréli a Paris Saint-Germain mezét.

Haalandért a fél világ sorban áll, legkomolyabb kérője azonban a Real mellett a Manchester City és a Barcelona. A gazdasági krízisben lévő katalán klub kis túlzással kezét-lábát összetöri, hogy megkaparintsa, ennek érdekében pedig állítólag megválik médiaprodukciós cége 49 százalékától, plusz a Spotifyjal kötendő, igen jövedelmező szerződés is a Barcelona Haaland-projektjét hivatott támogatni.

Borítókép: EPA/HASAN BRATIC

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tizenhat éve nem történt ilyen Contéval
A Premier League 25. fordulójában vasárnap délután a Tottenham Hotspur némi meglepetésre aránylag simán, 2-0-ra veszített hazai pályán a Wolverhamptonnal szemben. A londoni csapat ezzel utolsó három bajnokiját elveszítette, ami nem sűrűn történik meg. Edzőjére, az olasz Antonio Contéra még ennyire sem jellemző, tripla verést kapjon, utoljára 16 évvel ezelőtt kellett szembesülnie ezzel.
Külföldi bajnokságok