Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Hahn gólpasszt adott, a DAC a Zsolna legyőzésével zárta a Fortuna Liga alapszakaszát

Videó: Hahn gólpasszt adott, a DAC a Zsolna legyőzésével zárta a Fortuna Liga alapszakaszát

m4sport.hu
A Dunaszerdahelyi AC labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte az MSK Zilina együttesét a szlovák bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján.

 

A mérkőzést remekül kezdte a hazai pályán játszó DAC, a harmadik percben Hahn János szerzett szemfülesen labdát, s tálalt Nikola Krstovic elé, aki nem hibázott. Az első játékrészben tovább növelhette volna előnyét a dunaszerdahelyi együttes, de Petras-kapus több nagy védést is bemutatott.

A fordulás után egy lendületesebb ellenfél jött ki, ami hamar eredményre is vezetett, hiszen a 48. percben Rusnak egyenlített. Veselovsky beállításával azonban újra magához ragadta a kezdeményezést a hazai alakulat, s az ihletett formában futballozó Krstovic további két gólja lezárta a találkozót.

Hahn János a 69. percig volt pályán, Balogh Norbert kispadon ült, a héten igazolt Szánthó Regő még nem került keretbe. A találkozó elején a DAC-tábor egy transzparensen mondott köszönetet Schäfer Andrásnak, aki január végén távozott a klubtól a Union Berlinhez.

A DAC ezzel a három ponttal a 4. helyen zárta a Fortuna Liga alapszakaszát, így a Rózsaheggyel játssza majd első mérkőzését a rájátszásban.

Borítókép: dac1904.sk

További tartalmak

Kapcsolódó hírek