Musorujsag
Élő Eredmények

Dani Alves: Mbappéért fizetnék sok pénzt, Haalandért nem

Dani Alves: Mbappéért fizetnék sok pénzt, Haalandért nem

m4sport.hu
A Barcelona szélső védője, Dani Alves a katalán Diário Sportnak adott interjút, amelyben arról is beszélt, hogy véleménye szerint a jelen két fiatal csatárzsenije, Kylin Mbappé és Erling Haaland közül ki a jobb. A 38 éves brazil gondolkodás nélkül tette le voksát a Paris Saint-Germain világbajnok francia szélsőjére, aki csapattársa is volt Párizsban.

„Én nem tennék fel mindent Haalandra. Őszintén mondom, rá nem költenék sok pénzt. Mbappéért igen, de Haalandért nem. Most játszom itt a sportigazgatót, de én biztos, hogy inkább Mbappéra szavaznék. Teljesebb játékos több szempontból is. Amikor úgy döntesz, hogy egy nagy beruházásba fogsz, a lehető legjobban kell befektetned. Ha rajtam múlva, én Mbappét választanám” – mondta a katalán újságnak a brazil.

Az elmúlt időszakban sokat lehetett olvasni/hallani arról, hogy Mbappé a Real Madridban folytatja, a Barcelona pedig közel áll ahhoz, hogy megszerezze a gólvágó norvégot. A napokban viszont már inkább arról szólnak a hírek, hogy a 23 éves francia marad a PSG-nél, Haaland pedig inkább a Premier League felé kacsintgat.

Talán pont ezért is mondta Alves, hogy nyáron – ha nem is Haalanddal – mindenképpen tovább kell erősíteni a gránátvörös-kékek keretét, de korántsem mindegy, hogy kiért és mennyit.

„A mai futball nem ad elég időt a fiataloknak ahhoz, hogy kibontakozhassanak. A sport már az első pillanattól a legtöbbet követeli tőled. Mindent összevetve biztos, hogy én nem költenék túlzottan sokat bizonyos labdarúgókért.

Borítókép: Kylian Mbappé és Erling Haaland (m4sport.hu)

További tartalmak