Musorujsag
Élő Eredmények

Totti tanácsa Ibrahimovicnak: Hallgatnia kellene a testére

Totti tanácsa Ibrahimovicnak: Hallgatnia kellene a testére

m4sport.hu
Az AS Roma legendája, Francesco Totti figyelmezteti az AC Milan rutinos svéd támadóját Zlatan Ibrahimovicot, hogy a szezon végén érdemes lenne felmérnie, milyen fizikai állapotban, hogy a megfelelő döntést hozza: folytatja-e pályafutását, vagy inkább szögre akasztja a stoplist.

Az utóbbi időszakban a 40 éves svéd klasszis sérülés miatt több mérkőzést kihagyott, amikor pályára lépett, csak perceket kapott. A Farkasok legendája, Francesco Totti úgy érzi, hogy Ibrahimovic szervezete már nem bírja a terhelést, amit ezen a szinten a sportág megkövetel, talán el kellene gondolkodnia azon, hogy visszavonul.

„Ibrahimovic jelenleg nem játszik, csak elképzelni tudom, hogy milyen nehézségeken mehet át. A teste egy követelőző gép. Mindenesetre halljuk, hogy ő még szeretné folytatni, ahogyan a Milan is nyitott arra, hogy maradjon. Tudom, hogy mit él át. A világ egyik legjobb csatára, egy kiemelkedő játékos minden értelemben. Egy vezér és egy példaértékű profi. Remélem, hogy még láthatom őt gólt ünnepelni még a szezon vége előtt. Utána viszont hallgatnia kellene a testére. Az majd megmondja, mit kell tennie” – nyilatkozta a svéd klasszisról a római klub ikonja a Gazzetta dello Sportnak.

Francesc Totti is közel 40 évesen zárta le pályafutását, így tökéletesen tudhatja, hogy reagál az emberi test ekkora terhelésre ebben a korban.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic és Francesco Totti. (m4sport.hu)

További tartalmak