Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic: Én fogom eldönteni, mikor állok le

Ibrahimovic: Én fogom eldönteni, mikor állok le

m4sport.hu
Az olasz AC Milan 40 éves támadója, Zlatan Ibrahimovic Twitter-oldalán posztolt egyértelmű üzenetet jövőjével kapcsolatban. A svéd nem hazudtolta meg önmagát, a stílus örök és félreismerhetetlen.

Zlatan Ibrahimovic Twitter-oldalán posztolt egy videót, amellyel egyben azoknak is válaszolt, akik azt vetik fel hogy túl a negyedik x-en felmerülhetne benne a visszavonulás gondolata.

„Én vagyok, aki eldönti, hogy mikor állok le, ahogyan arról is én döntök, hogy a sárga labda eltalál benneteket” – írja a videó mellé a zseniális csatár.

Ibrahimovicnak nyáron jár le a szerződése a Milannal, és neki a legmagasabb a fizetése a klubnál, szezononként hétmillió eurót keres.

A 2022-es év eddig leginkább a sérülésekről szóltak, mindössze két meccsen volt kezdő a Serie A-ban, így érthető, hogy sokakban felmerült, talán már nem bírja úgy a terhelést, mint korábban.

Olasz sajtóinformációk szerint a támadó és a klub is nyitott a szerződés meghosszabbítására, de a Milan vezetősége jelentősen meghúzná a rutinos játékos fizetését.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic (Fotó: EPA/Gabriele Menis)

További tartalmak