Musorujsag
Élő Eredmények

Az ügyvezető után a Bayern edzője is kijelentette, Lewandowski marad a klubnál

Az ügyvezető után a Bayern edzője is kijelentette, Lewandowski marad a klubnál

m4sport.hu
Oliver Kahn, a Bayern München ügyvezető igazgatója a napokban azt nyilatkozta, hogy a bajorok lengyel gólvágója, Robert Lewandowski a következő szezonban is marad a csapatnál. Ezt a kijelentést a vezetőedző, Julian Nagelsmann is megerősítette.

A Borussia Dortmund elleni Bundesliga-mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője megerősítette Oliver Kahn szavait, hogy a szezon végeztével Robert Lewandowski semmiképpen sem vált csapatot, a következő évben is a bajor csapatot erősíti.

„Lewandowskinak szerződése van, ezért velünk folytatja pályafutását” – jelentette ki a fiatal edző.

Lewandowskinak 2023. június 30-ig érvényes szerződése van a Bayern Münchennel, így az az elképzelése, hogy elhagyja a klubot, amennyiben nem hosszabbítanak vele, nehezen kivitelezhető, kellene hozzá a klubvezetők hozzájárulása.

A varsói Legiában nevelkedett, 2014-ben a Dortmundtól szerződtetett lengyel csatár 371 meccsen lépett pályára a bajor csapat színeiben, ezeken 341 gólt szerzett. Érthető, hogy a klubvezetés nem akar megválni tőle.

Borítókép: Julian Nagelsmann (Fotó: EPA/RONALD WITTEK)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb örökrangsor élén Messi
Lionel Messi vezeti azt az örökranglistát, amelyet a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet (IFFHS) tett közzé szerdán a futballbajnokságok sorozatban legeredményesebb játékosairól.
Külföldi futball
Kahn: Lewandowski a következő szezonban is velünk lesz
Robert Lewandowski jövője a következő hónapok egyik legizgalmasabb témája lesz a futball világában. Bár Oliver Kahn, a Bayern München vezérigazgatója magabiztosan jelentette ki, hogy a lengyel csatár a következő szezonban is a bajorokat szolgája, Németországban sokkal több hír szól arról, hogy a játékos a klub vezetői között nagy a feszültség, közel sem biztos az csapat legeredményesebb futballistájának maradása.
Külföldi futball