Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mégis veszélyben Szalai Attila júniusi Nemzetek Ligája-szereplése?

Mégis veszélyben Szalai Attila júniusi Nemzetek Ligája-szereplése?

m4sport.hu
A korábbi sajtóértesülésekkel szemben mégis komolyabb lehet Szalai Attila vállsérülése, a legfrissebb török információk szerint a Fenerbahce magyar védője már nem léphet pályára ebben a szezonban, ez pedig érintheti a válogatott júniusi Nemzetek Ligája-mérkőzéseit is.

Szalai Attilát a Sahtar Donyeck elleni, keddi barátságos mérkőzés második félidejében egy ütközés után ápolni kellett, majd hordágyon vitték le a pályáról, és láthatóan fájdalmakkal küzdött. Az isztambuli klub nem adott hírt a 24 éves védő állapotáról, a Takvim című török lap ugyanakkor azt írta, hogy ugyan kiugrott Szalai válla, de nem súlyos a sérülés, két hét kihagyás után visszatérhet.

A Fanatik legfrissebb információi ugyanakkor arról szólnak, hogy a 23-szoros válogatott játékos ebben a szezonban már nem léphet pályára. A lap szerint Szalaira további vizsgálatok várnak, de valószínűleg véget ért számára az idény.

A török bajnokságból öt forduló van hátra, a magyar válogatottra azonban júniusban négy mérkőzés is vár a Nemzetek Ligája A divíziójában: június 4-én Angliát fogadja, három nappal később Olaszországban lép pályára, újabb négy nappal később a németeket fogadja, június 14-én pedig Angliában játszik.

Borítókép: Szalai Attila (Fotó: EPA/KIMMO BRANDT)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek