Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid elutasította Mbappé fizetési igényét - sajtóhír

A Real Madrid elutasította Mbappé fizetési igényét - sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Kikerekedtek a szemek Madridban, miután a Paris Saint-Germain klasszis labdarúgója, Kylian Mbappé jóval több fizetést kért az őt szerződtetni kívánó Realtól, mint amennyiben előzetesen megállapodtak.

Az EL Partidazo de COPE információi szerint a 23 éves francia világbajnok nem kevéssel, mintegy százmillió euróval kért több fizetést a Realtól, amit a klub azonnal vissza is utasított.

A PSG sem volt rest és azonnal a tettek mezejére lépett, hogy megtartsa egyik, ha nem a legnagyobb értékét: Mbappé családja már Dohában tárgyal az esetleges szerződéshosszabbításról – a támadó kontraktusa júniusban jár le -, ahol elsősorban a marketingjogokból befolyó összegekről lesz szó, a klub pedig nagyon optimista.

Borítókép: EPA/Peter Powell

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Rooney türelemre inti az MU-drukkereket
Időt kell adni Erik ten Hagnak, hogy sikeres csapatot kovácsoljon a Manchester Unitedból - véli Wayne Rooney, a klub korábbi sztárlabdarúgója.
Külföldi futball
Legutóbb 55 éve a Bayernnek sikerült az, amire most a Lipcse készül
Az már biztos, hogy Németországban a mostani szezon végén egyik csapat sem tud duplázni, azaz egyszerre bajnoki címet szerezni és kupagyőzelmet aratni, a három magyart foglalkoztató Leipzig azonban olyan speciális duplát gyűjthet be, ami legutóbb a Bayern Münchennek sikerült 1967-ben.
Külföldi futball
A posványból újra az európai elitbe – a klublegenda Paolo Maldini vezetheti vissza a Milant a labdarúgás térképére
Nem elégedett meg azzal, hogy minden idők egyik legjobb védőjátékosa lett – Paolo Maldini a pályán, s azon kívül is szívén viselte szeretett klubja, az AC Milan sorsát, melyet most technikai igazgatóként próbál felvirágoztatni. A jelek szerint ráadásul nem csak próbál – szenvedélye és profizmusa visszatükröződik a klubból, amely tizenöt évnyi szenvedés és kínlódás után végre ismét a régi fényében tündökölhet.
Külföldi futball
Guardiolától tanult, újra térképre tette az Ajaxot, megmentőként fogadják Manchesterben – Ki az az Erik ten Hag?
Hónapok óta pletykáltak róla, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/04/21/hivatalos-erik-ten-hag-lesz-a-manchester-united-menedzsere/" target="_blank" rel="noopener">csütörtökön hivatalossá vált</a>: nyártól Erik tan Hag ül le a Manchester United kispadjára. Az Ajax jelenlegi vezetőedzőjét kis túlzással – de lehet, hogy a nélkül – megmentőként fogadják az angol rekordbajnoknál, ahol azt várják tőle, hogy a szűk esztendők után újra tényezővé tegye a klubot hazai és nemzetközi fronton egyaránt. De hogy vezetett az 52 éves holland szakember útja Manchesterbe?
Külföldi futball