Musorujsag
Élő Eredmények

Harry Maguire-nek ketyeg az óra: Vagy elhagyod 72 órán belül a Unitedet, vagy három bomba robban a házadban

Harry Maguire-nek ketyeg az óra: Vagy elhagyod 72 órán belül a Unitedet, vagy három bomba robban a házadban

m4sport.hu
Korábban beszámoltunk arról, hogy Harry Maguire fenyegetést kapott, hogy felrobbantják a házát, az angol The Sun további részletekkel szolgált az üggyel kapcsolatban. A történtek miatt a Manchester United védője nem lép pályára az Arsenal elleni bajnokin. Úgy tudni, hogy az elmúlt éjszakát a 29 éves hátvéd egy csapattársánál töltötte, menyasszonya és két gyermekük ideiglenesen egy védelem alatt álló házba mentek.

Harry Maguire, a Manchester United angol válogatott csapatkapitánya, valószínűleg élete legborzalmasabb napjait éli, miután egy bombafenyegetés miatt családjával együtt el kellett hagynia otthonát.

A híradások arról szólnak, hogy a 29 éves labdarúgót egy Manchester United-szurkoló fenyegette meg életveszélyesen, mert elégedetlen a teljesítményével a pályán.

Ezt az az e-mail támasztja alá, amit Maguire kapott a fenyegetőtől, amelyben nyomatékosan utasította a futballistát, ahogy azonnal hagyja el a Vörös Ördögöket. Az üzenetről egy a játékoshoz közel álló személy beszélt az angol The Sunnak. A fenyegetőlevélben arról is szó volt, hogy három bombát is elhelyeztek a ház különböző pontjain.

Harry és a csapattársai rendszeresen kapnak halálos fenyegetést a közösségi médiában, de ez az eset más, ezért a játékos és a rendőrség is úgy döntött, hogy komolyan veszi a fenyegetést. Az e-mailben az állt, hogy Harrynek 72 órája van, hogy elhagyja a Manchestert, különben robbannak a bombák” – nyilatkozta a The Sunnak a forrás.

A Liverpool elleni 4-0-s vereség után Maguire a carringtoni edzőközpontban edzett a csapattal, amikor megkapta az e-mailt. Maguire azonnal rohant haza az edzésről, hogy hazamenjen élettársához és a gyerekeihez.

„Fern sokkos állapotban volt. Nem érzi magát biztonságban, és azt mondta, nem bírja tovább azokat a fenyegetéseket, amelyeket Harrynek el kell viselnie” – folytatta a védő ismerőse.

Miután a rendőrség tűzszerészei alaposan átvizsgálták a labdarúgó házát, a biztonság kedvéért úgy döntött, hogy családja egy időre távol költözik Manchestertől egy védett házba, ő pedig egy csapattársánál vészeli át egy a nehéz időszakot.

Borítókép: Harry Maguire (Fotó: EPA/TIM KEETON)

További tartalmak