Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nem fizetett Holender Filip után, súlyos büntetést kapott a Partizan

Nem fizetett Holender Filip után, súlyos büntetést kapott a Partizan

m4sport.hu
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség megbüntette a Partizan Beogradot, amiért Holender Filip szerződtetése után nem tett eleget fizetési kötelezettségének a Lugano felé. A FIFA döntése értelmében a szerb klub 2024 teléig nem igazolhat új játékost, hacsak ki nem fizeti a svájci együttest.

A magyar válogatott támadó 2019-ben igazolt a Luganóhoz, ahonnan egy év múlva kölcsönvette őt a Partizan, tavaly nyáron pedig végleg le is szerződtette. A Nemzeti Sport a szerb Kurir beszámolója alapján azt írja, hogy a belgrádi klub csupán az 50 ezer eurós kölcsönvételi díjat fizette ki a svájciaknak, a végleges átigazolás 450 ezer eurós díját a márciusi határidőig nem, ezért a Lugano eljárást indított a Partizan ellen a FIFA-nál.

A nemzetközi szövetség a vizsgálat lefolytatása után a következő három átigazolási időszakból kizárta a Partizant, amely legközelebb 2024 telén regisztrálhat új játékost, hacsak időközben nem rendezi tartozását.

A Partizan jelenleg a második helyen áll a szerb élvonalbeli bajnokságban, hátránya két pont a Crvena zvezda mögött. A 16-szoros válogatott Holender Filip 34 tétmeccsen lépett pályára a mostani szezonban, három gól és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

Borítókép: Holender Filip (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak