Musorujsag
Élő Eredmények

Keményfiúk fagyival - Vieira és Keane megdöbbentette a szurkolókat

Keményfiúk fagyival - Vieira és Keane megdöbbentette a szurkolókat

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Vannak dolgok, melyeket az ember el sem tudna képzellni, hogy valaha megtörténhet, az Arsenal legendája, Patrick Vieira azonban egy nyilatkozatában bizonyítja, a lehetetlen tényleg nem létezik.

Közel a negyvenhez abba a generációhoz tartozom, aki látta Sir Alex Ferguson legendás Manchester Unitedjét, melynek egyik, ha nem a legnagyobb erőssége a David Beckham, Paul Scholes, Roy Keane, Ryan Giggs alkotta középpályássor volt.

Talán sokan emlékeznek, az együttes rengeteget robotoló csapatkapitánya, Keane nem volt éppen egy finom portéka, az ír játékos már a tekintetévrel is ölni tudott, olyannyira, hogy sokszor még a csapattársak is féltek tőle – pályán vagy azon kívül mindenkit helyrerakott, aki nem megfelelően állt a munkához, a csapathoz vagy a klubhoz.

És hogy mire számíthattak az ellenfelek? Semmi jóra. Közülük is leginkább az akkoriban kiválóan focizó és nagy nevekből álló Arsenal csapatkapitányával, Patrick Vieirával ápoltak remek viszonyt: volt, hogy már a játékoskijáróban egymásnak feszültek.

Úgy szikrázott köztük a levegő, hogy az már robbanásveszélyes volt, ennél fogva lehetetlennek tűnt, hogy valaha normális kapcsolatuk legyen, nemhogy együtt fagyizgassanak.

Erre most Vieira egy nem mindennapi sztorival rukkolt elő a Sky Sportson: „Az Európa-bajnokság alatt Roy Keane-nel dolgoztam együtt szakértőként. Az egyik meccs után úgy döntöttünk, elmegyünk fagylaltozni. Néhány szurkoló teljesen ledöbbent és nem hitt a szemének, mikor látta, hogy együtt sétálgatunk és fagyizunk”.

Azért valljuk be, jó látni, hogy tudnak mosolyogni a régmúlt dolgokon és élvezik egymás társaságát.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Arrigo Sacchi: A Liverpoolnak nincsenek világklasszis játékosai
A ma szakértőként dolgozó 76 éves legendás olasz futballedző igen érdekes véleményt fogalmazott meg a keddi Villarreal–Liverpool Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágója előtt, aminek bár az angolok előnyből vágnak neki, a statisztikákat böngészve mégsem lehet nyugodt az elitliga megnyerésére is esélyes Klopp-csapat.
Bajnokok Ligája