Musorujsag
Élő Eredmények

Ter Stegent nem láthatjuk a magyar válogatott elleni NL-mérkőzésen

Ter Stegent nem láthatjuk a magyar válogatott elleni NL-mérkőzésen

MTI
Nem lép pályára júniusban a Nemzetek Ligájában Marc André ter Stegen, a magyarokkal azonos A divíziós csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott első számú kapusa.

Az FC Barcelona 30 éves hálóőre beszámolók szerint egyeztetett Hansi Flick szövetségi kapitánnyal, aki a hosszú szezon és a téli világbajnokság miatt úgy döntött, pihenőt ad neki.

A 28-szoros válogatott Ter Stegen és a Barcelona május 22-én fejezi be a bajnokságot, a német válogatott négy nappal később már edzőtáborba indul Marbellára.

A németek június 4-én az Európa-bajnok olaszok ellen kezdik a Nemzetek Ligáját, három nappal később Münchenben fogadják az Eb-döntős Angliát, június 11-én a Puskás Arénában a magyarok vendégeiként lépnek pályára, majd három nap múlva Mönchengladbachban újra az olaszokkal csapnak össze.

Borítókép: EPA/RONALD WITTEK

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A City befűzte az oktatófilmjét, ám a Realnak a nemezisét kéne legyőznie
A Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsén a Manchester City jóval nagyobb fölényben futballozott, mint amit a 4-3-s győzelme sugall, így a visszavágón sem az a kérdés, hogy Guardiola tudja-e, hogyan kerekedjen felül a Real Madridon, hanem hogy kitart-e amellett a játékelgondolás mellett, amellyel a nemezise lett.
Külföldi futball