Musorujsag
Élő Eredmények
×

Donnarumma ultimátuma: A PSG-nek választania kell

Donnarumma ultimátuma: A PSG-nek választania kell

m4sport.hu
Gianluigi Donnarumma, a Paris Saint-Germain Európa-bajnok olasz kapusa a France Pressnek adott interjújában elemezte a szezonját, amely nem úgy zajlott le, mint ahogyan azt remélte, mert végig megosztva védett posztriválisával, a Costa Rica-i Keylor Navasszal.

“Hányasra értékelem a szezonomat? Hetesre. Tudom, hogy többre vagyok képes, de nem játszott túl sok meccsen. Konkrétan a felén. Nem volt könnyű a számomra, mert nem tudtam a legjobban kihasználni a lehetőségeket. Meggyőződésem, hogy sokkal többel örvendeztethetném meg ezt a klubot”– mondta Donnarumma.

A legnagyobb problémát számára az jelentette, hogy a csapat edzője, Maurizio Pochettino nem tette le a voksát egyik kapusa mellett sem, henem úgy döntött, hogy felváltva védenek. A 23 éves olasz bevallotta, hogy ez egy picit sem tetszett neki, ennek ellenére kiváló kapcsolatot ápol Navasszal.

“Nagyon jó a kapcsolatom Keylorral. Mindketten megértjük a helyzetet, de nagyon nehéz elfogadni. Nem csak nekem, neki sem. Azt gondolom, hogy ez nem folytatódhat így tovább. A klubnak választania kell” – jelentette ki a kényelmetlen helyzettel kapcsolatban.

Borítókép: Gianluigi Donnarumma (Fotó: EPA/Yoan Valat)

További tartalmak