Musorujsag
Élő Eredmények

Meg sem várta a hivatalos kezdés napját, Ten Hag máris munkába állt Manchesterben

Meg sem várta a hivatalos kezdés napját, Ten Hag máris munkába állt Manchesterben

mti
A Manchester United labdarúgócsapatának irányítását hivatalosan július 1-től átvevő Erik ten Hag az Ajax Amsterdam múlt vasárnapi, szezonbeli utolsó mérkőzése után azonnal munkába állt az angol klubnál.

Az 52 éves szakember elmondta, „rengeteg a tennivaló” új állomáshelyén, ezért a holland bajnok szezon utáni, curacaói túráját is lemondta, és a tervezettnél hat héttel korábban, már hétfőn elkezdett dolgozni Manchesterben.

„Sok mindent el kell intézni és meg kell szervezni a stábbal, valamint a csapattal közösen. Intenzív munkába kezdünk” – jelentette ki a tréner.

Ten Hag 2017 decembere óta irányította az Ajaxot, amellyel három bajnoki címet és két Holland Kupát nyert, emellett egyszer Bajnokok Ligája elődöntőbe vezette az együttest. Szerződése jövő nyárig volt érvényes a klubbal, a Manchester United áprilisban jelentette be, hogy ő lesz a Vörös ördögök új vezetőedzője.

Ten Hag már a helyszínen fogja megnézni az MU szezonbeli utolsó mérkőzését, melyet vasárnap a Crystal Palace vendégeként vív.

Borítókép: Erik ten Hag (Fotó: EPA/Olaf Kraak)

További tartalmak