Musorujsag
Élő Eredmények

Uli Hoenesst kiborítja a Lewandowskit körülvevő hajcihő: Tíz bajnokságot nyertünk...

Uli Hoenesst kiborítja a Lewandowskit körülvevő hajcihő: Tíz bajnokságot nyertünk...

m4sport.hu
Már hónapok óta tart a huzavona Robert Lewandowski körül a Bayern Münchenben. Eleinte a lengyel támadó maradni akart, de miután a klub hosszabbítási ajánlata nem volt megfelelő számára, a távozás mellett döntött. A szerződése viszont jövő nyárig köti a bajorokhoz, akik nem akarják elengedni...

A Bayern München korábbi elnökét, Uli Hoenesst nagyon zavarja a lengyel csatárt körülvevő döntésképtelenség. A csapatnak inkább ünnepelnie kellene, hogy újra – sorozatban tizedszer – megnyerte a bajnokságot, nem pedig arról kellene szólnia a mindennapoknak, hogy Lewandowski marad-e vagy sem.

Hoeness nem takarta elégedetlenségét a kialakult helyzettel kapcsolatban, méltatlan a klubhoz, hogy így oldjanak meg egy ilyen problémát.

„Sorozatban tízszer nyertük meg a bajnokságot. Ez egy hatalmas tett, erre kizárólag Lewandowskiról és más negatív dolgokról szólnak a hírek. Ami zajlik, az teljesen normális. Az egyik fél azt mondja, hogy el akar menni, a másik meg azt, hogy nem engedi el. Az egyiknek közülük vissza kell lépnie, ennyire egyszerű ez a történet” – mondta mérgesen a Bildnek az ex-elnök.

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: EPA/RONALD WITTEK)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek