Musorujsag
Élő Eredmények
×

Rutinos középpályások érkezhetnek a Juventusba

Rutinos középpályások érkezhetnek a Juventusba

m4sport.hu
Két rutinos középpályással tárgyal az olasz Juventus. A következő szezonban a világbajnok francia Paul Pogba, illetve a Copa América-győztes és olimpiai bajnok argentin Ángel di Maria is csatlakozhat a torinói csapathoz.

Miután a Manchester United világbajnok franciája, Paul Pogba visszautasította a városi rivális City ajánlatát, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy visszatér korábbi klubjához, miután június végén lejár a szerződése az angol csapattal.

Bár a Paris Saint-Germain is megkereste a 29 éves középpályást egy busás ajánlattal, az átigazolásokban jártas Fabrizio Romano információi szerint a labdarúgó inkább visszatérne Torinóba, akkor is, ha az olasz klub nem képes olyan fizetést ajánlani, mint a francia bajnok.

Paul Pogba (Fotó: EPA/PETER POWELL)

Pogba ügynöke már több tárgyaláson is túl van a Juventusszal, a futballistának tetszik az elképzelés, hogy a következő szezonban a zebramezesek kulcsjátékosa lehetne, de nem akarja elkapkodni döntését.

Di Maria ügyében is előrehaladottak a tárgyalások. A 34 éves argentinnek is június 30-án jár le a szerződése a PSG-vel, nem is áll szándékában meghosszabbítani, és szívesen kipróbálná magát a Serie A-ban, mielőtt visszatér véglegesen hazájába. A szélső reméli, hogy sikerült egy rövidtávú kontraktust kötni a Juventusszal.

Angel Di Maria (Fotó: EPA/Guillaume Horcajuelo)
Borítókép: Massimiliano Allegri (Fotó: EPA/Riccardo Antimiani)

További tartalmak