Musorujsag
Élő Eredmények
×

Egy győzelem, háromféle ünneplés az El-győztes frankfurtiaknál

Egy győzelem, háromféle ünneplés az El-győztes frankfurtiaknál

m4sport.hu
A frankfurti játékosok és szurkolók alaposan megünnepelték az elmúlt kupamentes 42 év lezárását.

Az Eintracht Frankfurt sikerével zárult a labdarúgó Európa-liga 2021/22-es kiírása, miután a német együttes a szerdai, sevillai fináléban 1-1-es döntetlent követően a tizenegyespárbajban 5-4-re legyőzte a skót Glasgow Rangerst.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Oliver Glasner, a frankfurtiak mestere éppen csapata teljesítményét próbálta értékelni, amikor játékosai megzavarták és alaposan eláztatták.

Nem volt ennyire vidám az ünneplése Sebastian Rode-nak, aki már a találkozó ötödik percében súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, amikor egy szerencsétlen mozdulatnak köszönhetően a Rangers játékosa, John Lundstram csúnyán fejbe rúgta. A német játékos Twitterre posztolt képén jól látszik, a homlokát több öltéssel kellett összevarrni. De mint a kép melletti szöveg is jelzi, különösebben nem foglalkoztatja a sérülése. “A lényeg, hogy megkapd a dolgot!!! Semmi más nem számít” – írta a játékos.

Ha fejsérülést nem is, de kisebb alkoholmérgezést kaphattak azok a német szurkolók, akik nem jutottak el a sevillai döntőre. A Commerzbank-Arénában, a frankfurtiak stadionjában ugyanis telt ház volt, a szimpatizánsok kivetítőn követhették a találkozót, majd az azt követő 11-e párbajt, hogy aztán kezdődhessen a féktelen ünneplés.

Borítókép: A Eintracht játékosai a pályán ünneplik az El-győzelmet. EPA/Julio Munoz

További tartalmak