Musorujsag
Élő Eredmények
×

Antonio Rüdiger: Nem várhatsz úgy hónapokig, hogy ennyire bizonytalan a jövőd

Antonio Rüdiger: Nem várhatsz úgy hónapokig, hogy ennyire bizonytalan a jövőd

m4sport.hu
A Chelsea játékosa, Antonio Rüdiger szerint a körülményes tárgyalások és a kommunikáció hiánya az oka annak, hogy a nyáron távozik a klubtól.

Rüdigernek nyáron jár le a szerződése a Chelsea-nél, és annak ellenére távozik a londoni klubtól, hogy több mint 200 ezer fontos szerződéssel marasztalták.  Az átigazolási hírek specialistája, Fabrizio Romano azonban április végén kész tényként számolt be róla, hogy a német válogatott védő megállapodott a Real Madriddal – hivatalos bejelentés azonban még nem történt.

„Nehéz szívvel hagyom el ezt a klubot. Ez a klub jelentett nekem mindent” – mondta Rüdiger a The Players’ Tribune-nek.

„A szerződéstárgyalásaim sajnos már tavaly ősszel elkezdtek nehezedni. Az üzlet az üzlet, de amikor augusztustól januárig semmilyen hírt nem hallasz a klubtól, akkor a helyzet bonyolulttá válik” – fogalmazott.

Rüdiger 2017 nyarán 29 millió fontért csatlakozott a Chelsea-hez a Romától, sajtóinformációk szerint négyéves szerződést ír alá a Real Madriddal.

„Nem vagyunk robotok, érted? Nem várhatsz úgy hónapokig, hogy ennyire bizonytalan a jövőd. Természetesen senki sem látta előre a szankciókat, de végül más nagy klubok is érdeklődtek, és döntenem kellett” – mondta a védő, aki több mint 200 alkalommal lépett pályára a Chelsea színeiben, megnyerte a Bajnokok Ligáját, az Európa-ligát, a klubvilágbajnokságot és az FA-kupát is a klubbal.

Mivel a „Kékek” tulajdonosát, Roman Abramovicsot az Egyesült Királyság kormánya szankciókkal sújtotta, a Chelsea jelenleg nem vásárolhat, adhat el, illetve nem hosszabbíthat szerződést a már tulajdonában lévő játékosokkal.

Borítókép: EPA/VINCENT MIGNOTT

További tartalmak

Kapcsolódó hírek