Musorujsag
Élő Eredmények

Mourinho összeállította álomcsapatát ex-játékosaiból, Benzema vagy Ibrahimovics nem fért be

Mourinho összeállította álomcsapatát ex-játékosaiból, Benzema vagy Ibrahimovics nem fért be

m4sport.hu
José Mourinho az angol Daily Mirror kérésére összeállította álomcsapatát azokból a játékosokból, akiket edzői pályafutása alatt irányított. Olyan fajsúlyos hiányzói vannak ennek a tizenegynek, mint Iker Casillas, Marcelo, Karim Benzema vagy Zlatan Ibrahimovics.

Nem akármilyen feladat elé állította a Daily Mirror José Mourinhót, akitől azt kérték, hogy állítson fel egy kezdő tizenegyet azokból a játékosokból, akik hosszú pályafutása során a kezei alatt dolgoztak.

A portugál edző olyan csapatok élén dolgozott, mint a Benfica, a Porto, a Chelsea, az Inter, a Real Madrid, a Manchester United vagy a Tottenham, több tucat világsztár hallgatott szavára az évtizedek során. Jelenleg az AS Roma vezetőedzője.

Akár két hasonló erősségű csapatot is képes lett volna összeállítani, ennek tudható be, hogy végső döntése miatt olyan legendás futballisták maradtak a „kispadon”, mint Iker Casillas, Marcelo, Karim Benzema, Zlatan Ibrahimovics, Samuel Eto’o, Wesley Sneijder vagy Romelu Lukaku.

Így néz ki az 59 éves portugál álomcsapata:

Petr Cech – Javier Zanetti, John Terry, Ricardo Carvalho, Ashley Cole – Claude Makélélé – Frank Lampard, Mesut Özil – Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Eden Hazard.

Nem mondható gyenge csapatnak.

Borítókép: Jose Mourinho (Fotó: EPA/ANGELO CARCONI)

További tartalmak