Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Barcelona 32 millió eurós ajánlatot tett Lewandowskiért

A Barcelona 32 millió eurós ajánlatot tett Lewandowskiért

m4sport.hu
A német Bild információi szerint a Barcelona 32 millió eurós ajánlatot tett a Bayern Münchennek lengyel csatáráért, a távozni akaró Robert Lewandowskiért. A bajor klub vezetősége 40 millió környékén engedné el a 33 éves támadót, vagyis nem áll messze a németek elképzelésétől a katalánoké.

A Bild vasárnapi számában olvasható, hogy a Barcelona megtette első írásbeli ajánlatát a Bayern Münchennek Robert Lewandowskiért. A kérdés az, hogy elég-e az összeg a Bayern Münchennek egy olyan játékosért, aki zsinorban ötször volt a Bundesliga gólkirálya? Arról nme beszélve, hogy a német bajnok legalább 40 millió eurót remél a játékos eladásából.

Lewandowskinek 2023 júniusában jár le a szerződése a müncheni együttessel, a klub vezetői pedig többször határozottan hangoztatták, hogy marad amíg lejár a szerződés, nem érdekli őket, hogy a lengyel inkább váltana.

“Hogy ez a probléma ne merüljön fel többet, Robert Lewandowski szerződése 2023-ig él, és nem fog elmenni” – jelentette ki a kapuslegenda Oliver Kahn, aki jelenleg a Bayern elnöke.

Ettől függetlenül a Barcelona vezetőedzője, Xavi bevallotta, hogy még számolnak azzal a lehetőséggel, hogy a 33 éves játékos végül a katalán székhelyen köt ki, bár azt is belátja, hogy nehéz feladat ezt megvalósítani.

“Ez egy lehetőség, ami felmerült. Ő maga mondta, hogy távozni akar, zajlanak is tárgyalások, de a Bayernnel nem lesz könnyű megegyezni. Ugyanakkor igen, ez akkor is egy lehetőség” – mondta Xavi.

Borítókép: Robert Lewandowski (Fotó: EPA/FRIEDEMANN VOGEL)

További tartalmak