Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sorfalat álltak a Liverpool-játékosok búcsúzó csapattársuknak, Divock Originek

Sorfalat álltak a Liverpool-játékosok búcsúzó csapattársuknak, Divock Originek

m4sport.hu
A szezon végén elhagyja a Liverpool csapatát a 27 éves belga támadó, Divock Origi, akinek sok felejthetetlen pillanatot köszönhet a klub és a szurkolók. A Vörösök a Wolverhampton elleni utolsó bajnoki előtt sorfalat álltak csapattársuknak, ezzel megköszönve négy évnyi szolgálatát.

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere pár nappal az utolsó Premier League-mérkőzés előtt reményét fejezte ki, hogy Origit méltóképpen búcsúztatja a csapat, mert véleménye szerint ő egy igazi Liverpool-legenda:
“Ő az egyik legfontosabb játékos, akivel valaha dolgoztam. Bárhova is megy, biztos, hogy sikeres lesz, ez száz százalék. Annyi minden eszembe jut, amikor Divre gondolok: gólok, hullámhegyek és völgyek… Ő egy Liverpool-legenda, efelől semmi kétségem” – beszélt a távozó Origiről német edzője.

Csapattársai meg is adták a tiszteletet.

Ahogyan ő is pozitívan és szeretettel jelentkezett be az Anfield Road gyepéről.
“Helló, fiúk! Utolsó meccs, hatalmas megtiszteltetés volt. Minden pillanatát élveztem. Még jön egy nagy meccs (BL-döntő a Real Madrid ellen), szóval, csináljuk meg!”

Rossz hír a támadó számára, hogy a Wolves ellen 3-1-re megnyert szezonzáró bajnokin nem léphetett pályára izomsérülése miatt, egyben úgy néz ki, hogy a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőt is kénytelen lesz kihagyni – derül ki a klub közleményéből.

“Div bizonyosan nem szerepel a döntőn, mert a tegnapi (szombati) utolsó edzésen utolsó másodpercében megsérült. Izomsérülése van, így öt nap nem lesz elég neki a felépülésre” – mondta Divock Origi állapotáról Klopp.

További tartalmak