Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: A City-szurkolók ünneplésének a kapu és az ellenfél kapusa lett az áldozata

Videó: A City-szurkolók ünneplésének a kapu és az ellenfél kapusa lett az áldozata

m4sport.hu
A Premier League zárófordulójában az éllovas Manchester City 0-2-ről fordítva 3-2-re verte az Aston Villát, ezzel megvédte bajnoki címét, a lefújást követően a csapat szurkolói elözönlötték a pályát, közben tönkretették az Etihad Stadion egyik kapuját, illetve megtámadták az ellenfél kapusát.

A mérkőzés után Steven Gerrard, a birminghami csapat menedzsere amiatt háborgott, hogy a manchesteri csapat szurkolói megtámadták Robin Olsent, a Villa kapusát, aki a pályáról próbált lemenni, ezért az edző a Manchester Cityt hibáztatja a szervezési hiányosságok miatt.

Arra a kérdésre, hogy mindenki rendben lejött-e a pályáról, Gerrard azt felelte:
„A válasz nem. A kapusomat megtámadták. Úgy gondolom, hogy ezeket a kérdéseket Pepnek és a Manchester Citynek kellene feltennie.”

Az esettel kapcsolatban a City egy közleményt adott ki honlapján, amelyben sajnálatát fejezi ki, hogy a kapustámadás megtörténhetett.

„A Manchester City őszintén bocsánatot szeretne kérni az Aston Villa kapusától, Robin Olsentől, akit a végső sípszó után bántalmaztak a mai mérkőzésen, amikor a szurkolók pályára léptek. A klub azonnali vizsgálatot indított, és amint beazonosítják a felelőst, határozatlan időre kitiltják a stadionból.

Borítókép: Manchester City-szurkolók tönkretették a kaput. (Fotó: EPA/ANDREW YATES)

További tartalmak