Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: repült az asztal Ibrahimovic bajnokavató beszéde után

Videó: repült az asztal Ibrahimovic bajnokavató beszéde után

m4sport.hu
Vasárnap este tizenegy év várakozás után újra olasz bajnok lett az AC Milan. Zlatan Ibrahimovic különleges figurája a győztes keretnek, hiszen a 2011-es győztescsapatnak is tagja volt. A Sassuolo legyőzését követően a svéd csatár beszédet mondott csapattársainak, amelyben nem hazudtolta meg önmagát.

A Serie A utosló fordulójában az AC Milan a Sassuolo vendégeként biztosította be bajnoki címét, amelyet az egész csapat rendesen megünnepelt még a stadionban, a pályán és azon kívül egyaránt.

Zlatan Ibrahimovic, aki a 2011-es bajnokcsapatnak is tagja volt az öltözőben úgy döntött, hogy beszédet mond, amelyben gratulált a teljes csapatnak és a stábnak.

Önmagához mérten kifejezetten visszafogottan adta elő monológját, a végén aztán…

“Jöjjön ide mindenki! Srácok, nyugodjatok le, nem azért vagyok most itt, hogy búcsúzkodjak. Amikor elkezdtük az egészet az első napon, amikor én ideérkeztem, majd a többiek is, nagyon kevesen hittek bennünk. Viszont akkor, amikor megértettük, hogy áldozatokat kell hoznunk, szenvednünk, hinnünk és dolgoznunk kell, egy igazi csapattá váltunk. Csapatként pedig olyan dolgokat érhetünk el, amit nekünk most sikerült. Olaszország bajnokai vagyunk! Mindenek előtt szeretném ezt megköszönni minden játékosnak, aztán, talán az egész csapat nevében nyilváníthatom ki köszönetemet Paolónak (Maldini), Rickynek (Massara) és Ivánnak (Gazidis). Nem volt egyszerű, de egy igazi csapat voltunk a szezon folyamán. A bajnokság elején nem hittek bennünk, de ezeknek az elveknek köszönhetően egyre erősebbé váltunk. Mindenkire nagyon büszke vagyok. Most pedig tegyetek meg nekem egy szívességet: bajnokhoz méltó módon ünnepeljetek! Azért, mert nem Milánó tartozik az AC Milanhoz… OLASZORSZÁG AZ AC MILÁNÉ!!!” – mondta Ibrahimovics, majd repült az említett asztal.

További tartalmak