Musorujsag
Élő Eredmények

Mané nyitott lenne a Bayern München ajánlatára – sajtóhír

Mané nyitott lenne a Bayern München ajánlatára – sajtóhír

m4psort.hu
A német bajnok Bayern München már a tettek mezejére lépett, hogy szerződtetesse a Liverpool szenegáli támadóját, Sadio Manét.

Sadio Mané, a Liverpool támadója csütörtökön bejelentette, hogy a Bajnokok Ligája-döntő után tárgyal a jövőjéről. Ennek ellenére a francia L’Équipe információi szerint az egyezkedések elkezdődtek a háttérben: Hasan Salihamidzic, a Bayern München sportigazgatója múlt héten találkozott a játékos ügynökével Mallorcán.

Salihamidzic komoly érdeklődést mutatott klubja részéről, a francia lap szerint pedig a bajorok ajánlata vonzó Mané számára.

A hírek alapján a Bayern 30 millió euró körüli összegért vásárolná meg a szenegáli támadót, akinek hároméves szerződést kínálna. Salihamidzic nem titkolt célja, hogy megoldást találjon Robert Lewandowski pótlására, Mané pedig kilences pozícióban és szélen is tökéletesen használható.

A lehetséges transzferről minden bizonnyal többet hallunk a szombati BL-finálét követően.

Borítókép: Sadio Mane (Fotó: EPA/Domenech Castello)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sadio Manénak nem a 2019-es BL-győzelem pályafutása legnagyobb sikere
Sadio Mané, a Liverpool szenegáli támadója a szombati, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőre készül. A Marca újságírójának sikerült egy rövid időre leülni beszélgetni a 30 éves szélsővel, aki szívesen válaszolt a kérdésekre, olykor meglepő módon.
Külföldi futball
A 2018-as drámai BL-döntő után a játékvezetők egy rekesz sörrel ünnepeltek a vesztes öltözője mellett
Szombaton este rendezik Párizsban a Bajnokok Ligája döntőjét az angol Liverpool és a spanyol Real Madrid részvételével. Nem kell sokat menni visszafelé menni az időben egy hasonló párosításhoz, hiszen 2018 májusában is ez a két csapat játszotta a finálét. Akkor a Zinedine Zidane által irányított királyiak nyertek 3-1-re egy drámai, sok szempontból egyedi mérkőzésen. Jürgen Klopp segítője egy évvel az elbukott finálé után visszaemlékezett a fájó napra és egy nem mindennapi epizódra mutatott rá, ami akkor nagyon fájt nekik.
Bajnokok Ligája
Dudek: A Real Madridot nem lehet megtörni, még a legnehezebb pillanatokban sem
Jerzy Dudek hat évig a Liverpool kapusa volt, majd 2007-től pályafutása végéig a Real Madridé, így a lengyel kapus azon kevesek közé tartozik, akik jól ismerik a két klubot, amelyek szombaton este néznek farkasszemet egymással a Bajnokok Ligája döntőjében. A Marcának nyilatkozva latolgatta az esélyeket.
Bajnokok Ligája