Musorujsag
Élő Eredmények

Messi hidegrázós sztorit mesélt Maradona búcsúztatásáról

Messi hidegrázós sztorit mesélt Maradona búcsúztatásáról

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A sors akarta, hogy Diego Maradona régi mezével búcsúzzon az elhunyt bálványtól.

A legendás argentin 10-es 2020 novemberében hunyt el, Messi pedig Maradona Newell’s Old Boys-mezével tisztelgett a valaha volt egyik legjobb labdarúgó előtt.

A dressz pedig, mint elárulta, nem mindennapi módon akadt a keze ügyébe.

„Ezt a történetet még soha sehol nem meséltem el…” – idéz a Goal a hétszeres aranylabdás TyC Sportnak adott interjújából.

„Nem is emlékeztem rá, hogy az a mez nálam van. Csak feküdtem a feleségem mellett az ágyban és azon gondolkoztam, valahogy meg kéne emlékeznem Diegóról. Van egy személyes gyűjteményem trófeákkal és mezekkel, s úgy voltam vele, megnézem, találok-e köztük valamit.”

„Felmentem az emeletre és megláttam azt az ajtót, amit mindig zárva tartunk – abba a szobába rakunk sok elfekvő dolgot. Ám ez az ajtó most valamiért nyitva volt, pedig a család elmondása alapján senki nem nyúlt hozzá. Benyitottam és megpillantottam egy széket, amin ott hevert Maradona Newell’s Old Boysban viselt 10-es meze.”

„Megláttam és egyből tudtam, ezt kell viselnem a Barcelona-mezem alatt.”

 

Borítókép: EPA/Andreu Dalmau

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Willi Orbán a Bundesliga második legjobb belső védője a Kickernél
A Kicker sportmagazin idén is elkészítette a német csapatokban játszó labdarúgók posztonkénti rangsorát, hétfőn a belső védők és a kapusok listáját tették közzé. A tavaszi teljesítmények alapján Willi Orbán a második, Gulácsi Péter a hetedik helyen végzett a posztján.
Külföldi futball