Musorujsag
Élő Eredmények

A Haaland-család közeli barátja magyarázza el, miért akar Lewandowski távozni Münchenből

A Haaland-család közeli barátja magyarázza el, miért akar Lewandowski távozni Münchenből

m4sport.hu
Jan Aage Fjörtoft, 71-szeres norvég válogatott támadó, Erling Haaland édesapjának, Alf-Ingének régi barátja gondolta úgy, hogy tiszta vizet önt a pohárba, és Twitter-oldalán velősen megfogalmazza, miért akarja Robert Lewandowski otthagyni a Bayern Münchent. A miért nevesíthető is: Erling Haaland!

A nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb kérdése, hogy Robert Lewandowskinak maradnia kell-e a Bayern Münchennél, vagy a bajor klub végül elengedi? A lengyel csatár már többször kategorikusan kijelentette, hogy távozni akar, ezzel mindkét fél jól járna, de a német bajnok vezetősége köti az ebet a karóhoz, hogy a szerződése 2023 nyaráig szól, addig maradni is fog a gól a gólerős támadó.

Feltételezhető, hogy a játékos megegyezett ügynökével, Pini Zahavival, hogy nyugodtan nyilatkozhat helyzetéről, ezzel is nyomást gyakorolva a Bayernre, amely mondja ugyan, hogy meg szeretné tartani egyik legjobbját, de közben keresi lehetséges utódját.

Münchenben azt a képet próbálják kialakítani a lengyelről, hogy hűtlen és hálátlan a klubbal szemben, de Fjörtoft pont ennek az ellenkezőjét állítja, tökéletesen megérve a 33 éves csatár hozzáállását, hiszen tisztában van azzal, hogy Oliver Kahnék sokat dolgoztak azért, hogy elcsábítság a Dortmundtól Haalandot.

„B klub azt szeretné, hogy H játékos lépjen L játékos helyére. L játékos ezt megtudja. H játékos nemet mond. L játékos közli B klubbal, hogy távozni akar. B klub nem érti, hogy L játékos miért nem hűséges” – írta meg zanzásítva a sztorit az 55 éves norvég.

Borítókép: Erling Haaland, Oliver Kahn és Robert Lewandowski (Fotó: m4sport.hu)

További tartalmak