Musorujsag
Élő Eredmények

Sajtóhír: Piquét rajtakapta Shakira egy másik nővel – szakítás küszöbén az álompár

Sajtóhír: Piquét rajtakapta Shakira egy másik nővel – szakítás küszöbén az álompár

m4sport.hu
A spanyol El Periódico újságírója, Emílio Pérez de Rozas írta meg elsőként, hogy várhatóan 12 évnyi együttlét után különválnak a Barcelona védője, Gerard Piqué és felesége, a kolumbiai Shakira útjai, miután az énekesnő rajtakapta férjét egy másik nővel.

Miután hetekkel ezelőtt kiderült a Barcelona védőjének hűtlensége, a spanyol – elsősorban a katalán – bulvársajtó mindent megtett annak érdekében, hogy minél többet megtudjon történtekről. A Mamarazzis videópodcast egy külön műsort is szentelt annak, hogy mi lehet a 35 éves Piquével és a nála tíz évvel idősebb feleségével.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés

Annyit lehet jelenleg tudni, hogy a pár különköltözött és Piqué legénylakásában a Carrer de Munaterben lakik egyedül, de egyik csapattársa Riqui Puig segíti őt ebben a válságos időszakban.

Több beszámoló is megjelent arról, hogy Piqué hirtelen jött szabadságát úgy tölti, hogy Puig társaságában beleveti magát az éjszakába. Gyakran feltűnnek a Bling Bling nevű éjszakai szórakozóhelyen, amely alig pár száz méterre van lakásától, illetve a Patrónban, amely még annál is közelebb, alig egy sarokra található, ráadásul más-más nő kíséretében látták a futballistát, nem egy alkalommal.

Úgy tudni, hogy az elmúlt hetekben csapattársai több alkalommal panaszkodtak rá, „furcsának találták, hogy milyen későn fekszik le, annak tudatában, hogy másnap edzése van”. Több szemtanú szerint egy-egy éjszakai kiruccanása hajnali kettő, háromig is eltartott.

Talán az sem véletlen, hogy Shakira április végén megjelent dala „Te felicitó” címmel (Gratulálok neked), olyan, mintha szemrehányások zanzásított enciklopédiája lenne.
„Hogy kiteljesítselek, darabokra estem szét; figyelmeztettek, de nem foglalkoztam vele; rájöttem, hogy hamis vagy; ez volt az utolsó csepp a pohárban; ne mondd, hogy sajnálod; bármennyire tűnjön valóságosnak, jól ismerlek; tudom, hogy hazudsz!; Gratulálok, nagyon jól csinálod.”

Vajon ki ihlette ezt a szöveget?

Az is alátámaszthatja a végleges szakítást, hogy mindketten aktívak voltak a közösségi oldalakon, szerettek egymásról/egymással posztolni képeket, de ilyet utoljára márciusban lehetett felfedezni. Ugyancsak beszédes a spanyol lapok szerint, hogy Shakira májusban kétszer is volt Ibizán két gyerekükkel, Milánnal és Sashával, de Piqué nélkül, mindkét alkalommal szomorúnak látszott, feltételezhetően férje miatt, aki viszont élvezi az agglegényéletet a katalán székhelyen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shakira (@shakira) által megosztott bejegyzés

További tartalmak