Musorujsag
Élő Eredmények

A 35 éves Cavani spanyol élcsapatban folytatná: 3 klubbal hozták szóba

A 35 éves Cavani spanyol élcsapatban folytatná: 3 klubbal hozták szóba

m4sport.hu
A spanyol sportműsor, az El Chiringuito házigazdája, Josep Pedrerol beszélt arról, hogy az uruguayi Edinson Cavani a Manchester United után a spanyol bajnokságban (La Liga) próbálná ki magát. Képviselője három klubbal vette fel a kapcsolatot: az Atlético Madriddal, a Villarreallal és a Sevillával.

A 35 éves Edinson Cavani és a Manchester United nem hosszabbítja meg a június 30-án lejáró szerződést, így a támadó kénytelen új csapat után nézni – a visszavonulás nem opció.

Az El Chiringuito számolt be arról először, hogy a 130-szoros uruguayi válogatott labdarúgó új kihívást képzel el magának, az utolsót Európában. Játszott már az olasz, a francia és az angol bajnokságban, a spanyolban is kipróbálná magát, ráadásul nem is egy kisebb csapatban.

Pedrerol szerint a játékos ügynöke három klubbal vette fel a kapcsolatot, az Atléticóval, a Sevillával és a Villarreallal.

Mivel a szerződése lejárt, ingyen érkezne a Vörös Ördögöktől, ráadásul nyitott arra, hogy a fizetése jelentősen kevesebb legyen mint az angoloknál.

Borítókép: Edinson Cavani (Fotó: EPA/Vince Mignott)

További tartalmak