Musorujsag
Élő Eredmények

Az Atlético Madrid támadója elhagyta az argentin válogatottat, szívműtét vár rá

Az Atlético Madrid támadója elhagyta az argentin válogatottat, szívműtét vár rá

m4sport.hu
Miután a Finalissimán a Copa América-győztes argentin válogatott magabiztosan, 3-0-ra verte az Európa-bajnok olaszokat, majd az Atlético Madrid támadója, Ángel Correa elhagyta a dél-amerikai válogatott összetartását, mert Madridban szívműtéten kell átesnie.

Az Atlético Madrid 27 éves argentin támadója, Ángel Correa ugyan a nemzeti csapattal volt, de már a Finalissimára sem nevezte a szövetségi kapitány, Lionel Scaloni. A gauchók jelenleg az Észtország elleni felkészülési mérkőzésre készülnek, de már a támadó nélkül, akinek Madridba kellett utaznia.

Az argentin Clarín számolt be arról, hogy a Matracosok játékosának 2014-ben volt egy műtétje, amelynek során egy cisztát távolítottak el a szív bal kamrájából, a beavatkozás helyére pedig egy protézist tettek az operáció során. Úgy tudni, hogy ez, ennyi idő elteltével elmozdult a helyéről, ami kellemetlen érzést, apró fájdalmat okoz Correa mellkasában.

A műtét az Atlético Madrid orvosainak a felügyelete alatt történik meg a napokban a spanyol fővárosban, a Universidad de Navarra Klinikán.

Borítókép: Ángel Correa (EPA/MIGUEL TONA)

További tartalmak