Musorujsag
Élő Eredmények

Elkapott csevej az angol válogatott edzésén: új csatárt igazol a Liverpool?

Elkapott csevej az angol válogatott edzésén: új csatárt igazol a Liverpool?

m4sport.hu
Szombat este az angol labdarúgó-válogatott meglepetésre 1-0-ra kikapott a Puskás Arénában Magyarországtól. Angol tévések a háromoroszlánosok meccs előtti utolsó edzésén elkaptak egy rövid beszélgetést a Romával Európa-konferencialiga-győztes Tammy Abraham és a Liverpoollal Bajnokok Ligája-döntőt játszó Trent Alexander-Arnold között, amelyben a Farkasok támadója elmondja a szélsőnek, hol folytatja a következő szezonban.

Tammy Abraham csak a kispadról nézte végig, hogy az angol válogatott nem bír a magyarral a Puskás Arénában. Az AS Roma legeredményesebb játékosa az elmúlt szezonban (53 mérkőzés/27 gól), a magyarok elleni mérkőzés utolsó edzésén elejtett egy rövid mondatot, amelyet az Angliában közvetítő csatorna sikeresen rögzített.

Éppen odament a Liverpool szélsőjéhez, Trent Alexander-Arnoldhoz, mikor a kezét nyújtotta felé ezt mondta a felvételben is hallhatóan:

„Trent, sok szerencsét. A következő szezonban veled együtt fogok edzeni” – mondja válogatottbeli csapattársának a 24 éves csatár.

Abraham az elmúlt szezonban került a Chelsea-től az olasz AS Roma csapatához a portugál edző, José Mourinho kifejezett kérésére. A tapasztalt edző számításai tökéletesen bejöttek: a londoni csapatnál mellőzött csatár a kezei alatt kivirágzott, húzóemberévé vált a Farkasoknak.

Liverpoolban már tudott, hogy két három támadójuk is elmegy: Sadio Mané mellett Divock Origi és Alex Oxlade-Chamberlain is új csapatot keres, de Mohamed Szalah jövője is kérdéses, miután még nem hosszabbított vele szerződést a klub.

Az egyiptomi várhatóan letölti szerződését – 2023 nyarán jár le -, ettől függetlenül Jürgen Kloppnak mindenképpen találnia kell embereket a távozók helyett.

Ezért is figyelemreméltó Abraham kiszólása, amelyben elsőre az derülhet ki, hogy a Vörösök már meg keresték, meg is egyeztek vele. Azt nehéz elképzelni, hogy a következő szezonra Alexander-Arnold az olasz fővárosba költözik.

Borítókép: Tammy Abraham és Trent Alexander-Arnold (m4sport.hu)

További tartalmak