Musorujsag
Élő Eredmények
×

Jürgen Klopp közel négymillió euróért vett egy villát Mallorcán, tervei szerint lebontatná

Jürgen Klopp közel négymillió euróért vett egy villát Mallorcán, tervei szerint lebontatná

m4sport.hu
Jürgen Klopp, a Liverpool német menedzsere sosem rejtette véka alá, hogy nagyon szereti a Baleár-szigeteket, családjával rendszeresen jár Mallorcára vagy Ibizára, turistaként. Az 54 éves szakember immáron háztulajdonos is, egy szép villát vásárolt a golfklub mellett, közel négymillió euróért. A spanyol Diário As arról ír, hogy a német edző idővel szeretné lebontani a 600 négyzetméteres épületet.

Amellett, hogy rendszeresen jár Mallorcára, korábban arról is beszélt, hogy szívesen eltöltene hosszabb időt is a szigeten. Ehhez az első komoly lépést meg is tette, spanyol lapinformációk szerint a Liverpool mestere vásárolt egy “álomszerű villát” Santa Poncában, közel a városka golfklubjához.

Az ingatlan egy 5000 négyzetméteres telken található, medencével és gondozott kerttel. A házban öt szoba található, öt fürdőszoba, illetve van még két különálló lakrésszel is rendelkezik a telek vendégek fogadására. Klopp mindezért 3.9 millió eurót fizetett.

A Mallorca Zeitung írt arról, hogy Klopp tervei szerint az a nyári egy jelentős részét a házban tölti feleségével, Ulla Sandrockkal, majd ősszel jelentős munkálatokra kerül sor, kezdve azzal, hogy az épületet lebontják és egy teljesen újat terveznek a helyére.

Az ingatlannak semmi köze a jelenlegi építészeti és belsőépítészeti trendekhez, így Klopp lépése nem lenne szokatlan. Éppen ellenkezőleg, az áhított helyeken kevés az építési terület, különösen a sziget délnyugati részén, amely különösen a gazdag külföldiek körében közkedvelt.

Jürgen Kloppnak 2026 nyaráig érvényes szerződése van a Liverpoollal, amellyel legutóbb két trófeát nyert (angol ligakupa, FA-kupa), a Premier League-ben második, a Bajnokok Ligájában döntős volt. A menedzser nem titkoltan jól is érzi magát a Vörösöknél, de mint topedző érthetően gyakorta felmerül a neve más nagy csapatokkal kapcsolatban, például a La Ligában.

“A Barcelona, a Real Madrid és az Atlético Madrid hatalmas klubok. Azt gondolom, hogy bármelyikhez jól passzolnék, de borzalmas a spanyolom és nem is nagyon van időm. Talán a Real Mallorca. Az nem lenne rossz. Ha másért nem, ott élni” – engedett el régebben egy könnyed humorbombát az általában jó kedélyű edző.

Talán viccnek szánta egykoron, mindenesetre már van hol laknia, amennyiben éppen úgy adódik.

Borítókép: Klopp (m4sport.hu)

További tartalmak