Musorujsag
Élő Eredmények
×

Dani Olmót fényes nappal rabolták ki az utcán

Dani Olmót fényes nappal rabolták ki az utcán

m4sport.hu
A német RB Leipzig spanyol középpályását, Dani Olmót fényes nappal rabolták ki Valenciában, miután végzett a borbélynál és kilépett az utcára. Testvére, aki vele volt próbálta megvédeni, de a támadó erősebbnek bizonyult és leütötte.

A spanyol Las Províncias számolt be elsőként arról, hogy Dani Olmo rablás áldozata lett, a támadás során az őt védeni igyekvő testvére megsérült.

Olmo épp szabadságát tölti Valenciában, ahol elment egy borbélyhoz, levágatni a haját, amikor kilépett az üzletből, akkor támadtak rá a labdarúgóra, aki Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapattársa a Leipzigben. A hírek szerint az 30 ezer eurót érő óráját lopták el a támadók.

A rablás idején a bátyja is a futballistával volt, aki igyekezett meghiúsítania támadást, de a tolvajok leütötték és egy kocsival elhajtottak. A testvér utána kórházba kellett vinni, ahol ellátták sérüléseit.

Borítókép: epa09326845 Dani Olmo of Spain reacts during the UEFA EURO 2020 semi final between Italy and Spain in London, Britain, 06 July 2021. EPA/Justin Tallis / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

További tartalmak