Musorujsag
Élő Eredmények

Európa-bajnok középpályás lehet Szalai Attila csapattársa a Fenerbahcénál - sajtóhír

Európa-bajnok középpályás lehet Szalai Attila csapattársa a Fenerbahcénál - sajtóhír

m4sport.hu
Török sajtóhírek szerint a Fenerbahce megegyezett a spanyol Betis Balompiével a portugál William Carvalho átigazolási díjáról, a középpályás akár az elkövetkező napokban aláírhatja szerződését.

A török sportújságíró, Omer Çelikbasli írta meg, hogy az isztambuli Fenerbahce és a spanyol Betis között megszületett az egyezség, hogy a 30 éves portugál középpályás, William Carvalho a következő szezont török bajnokságban kezdi.

Még a török klubnak és a játékosnak is meg kell egyezni, de a hírek szerint Carvalho szívesen dolgozna a hónap elején szerződtetett vezetőedző, Jorge Jesus kezei alatt, így várhatóan gyorsan megegyeznek a felek. A középpályás három szezonra szeretne aláírni, évi 3,5 millió euróért, a klub viszont nem szeretne 2,5 millió fölé menni. Ugyanakkor az extravagáns edző könnyen meggyőzheti a játékost, hogy a Fenert válassza.

Amennyiben nem sikerülne nyélbe ütni az üzletet a 73-szoros portugál válogatott labdarúgóval, az isztambuli klubnak B-terve is van a brazil Willian Arão személyében, aki a Flamengo szűrője.

Borítókép: Budapest, 2021. június 15. A portugál William Carvalho (b) és Nagy Ádám a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én. MTI/EPA/Illyés Tibor

További tartalmak