Musorujsag
Élő Eredmények

Brazil válogatott szélső lehet Ten Hag első szerzeménye a Manchester Unitedben - sajtóhír

Brazil válogatott szélső lehet Ten Hag első szerzeménye a Manchester Unitedben - sajtóhír

m4sport.hu
A Manchester United közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a holland Ajax brazil szélsőjét, Antony Matheus Dos Santost. A kilencszeres válogatott támadó korábban a Vörös Ördögök új edzőjének, Erik ten Hagnak a játékosa is volt.

Miközben a Manchester United vezetősége lázasan dolgozik azon, hogy megszerezze a Barcelonától Frenkie de Jongot, aki ugyancsak játszott Ten Hag kezei alatt, egyéb teendője is van az átigazolási piacon. Angol sajtóinformációk szerit a klub egyre közelebb áll ahhoz, hogy lezárja az üzletet a holland Ajax-szal, meg megvásárolja a 22 éves brazil Antonyt. A játékos bejelntése akár az elkövetkező napokban megtörténhet.

A szélső a holland edző kívánságlistáján az elején szerepelt, a MU kész 45 millió euró körüli összeget fizetni a játékosért, aki az elmúlt szezonban 12 gólt szerzett és 10 gólpasszt osztott ki az amszterdami klub mezében.

Az ugyancsak angol Tottenham is az érdeklődők között szerepelt, de Ten Hag személye sokat nyom a latban, hogy a brazil a Vörös Ördögöket válassza. Angliában úgy tudják, hogy a United illetékesei elutaztak Hollandiába, hogy pontosítsák a szeződés részleteit és alá is írják azt.

A holland edző elsősorban olyan játékosokat szeretne maga mellé, akiket jól ismer, így az Ajaxból két védő, Jurrien Timber és Lisandro Martínez is az Old Traffordban köthet ki, a már említett De Jong mellett, aki a középpálya vezére lehetne.

Borítókép: Antony Matheus Dos Santos (Fotó: EPA/MAURICE VAN STEEN)

További tartalmak