Musorujsag
Élő Eredmények

Nemi erőszak vádjával tartóztattak le egy Premier League-játékost Észak-Londonban

Nemi erőszak vádjával tartóztattak le egy Premier League-játékost Észak-Londonban

m4sport.hu
Nemi erőszak vádjával tartóztattak le egy Premier League-ben játszó labdarúgót – sajtóhírek szerint a rendőrség hajnali három órakor, drámai módon csapott le Észak-Londonban.

Angol sajtóhírek szerint a 20-as évei végén járó labdarúgó hétfőn vették őrizetbe a hatóságok egy állítólagos támadás miatt, melyet a múlt hónap végén követtek el, a játékos nevét azonban jogi okokból nem hozhatják nyilvánosságra.

A The Sun információi alapján 15 órán keresztül vallatták a gyanúsítottat.

„Július 4-én egy 20-as éveiben járó nő állítólagos megerőszakolásáról érkezett bejelentés a rendőrségre. A bejelentés szerint az állítólagos nemi erőszak 2022 júniusában történt. Egy férfit letartóztattak egy barneti címen nemi erőszak gyanújával, és őrizetbe vették, és jelenleg is őrizetben van. A nyomozás folyamatban van” – olvasható Metropolitan Police közleményben.

A Premier League-szezon augusztus 5-én kezdődik, és a hírek szerint a játékos válogatottja is kvalifikálta magát a novemberben kezdődő katari világbajnokságra. A PL-csapatok a következő napokban külföldre utaznak a szokásos szezon előtti túráikra, de arról, hogy a szóban forgó játékos elutazik-e csapatával, az még nem tisztázódott.

Borítókép: Premier League (Fotó: premierleague.com)

További tartalmak