Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldót a Barcelona is vinné – sajtóhír

Ronaldót a Barcelona is vinné – sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A hírek szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta és a portugál csatárcsillag ügynöke, Jorge Mendes találkozott egymással, és Ronaldo klubváltása is terítékre került.

Hiába volt jó szezonja a Manchester Unitedben az ötszörös aranylabdásnak, az új tréner, Erik ten Hag érkeztével még Ronaldo helye is bizonytalanná vált a klubnál – egyes hírek szerint a 37 éves támadó nem érzi, hogy része lenne a holland edző terveinek.

Természetesen rögtön elindult a találgatás, hova igazolhat Ronaldo: egyes beszámolók szerint a Chelsea és a Bayern München, a Roma és a Napoli is érdeklődik iránta, most pedig úgy fest, a Barcelona is beállt a sorba.

Az AS értesülései szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta és Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes Barcelonában találkozott egymással, a vacsorán pedig Rúben Neves, Rafa Leao és Bernardo Silva – mind Mendes szárnyai alá tartoznak – mellett arról is szó esett, milyen esélye lehet megszerezni a Barcának a Real Madrid korábbi ászát.

Az AS úgy tudja, Laporta már 2021 nyarán is kivetette volna hálóját Ronaldóra, ám a klub nehéz gazdasági helyzete miatt akkor esély sem volt az üzletre, így a játékos az MU-ba igazolt a Juventusból.

Az átigazolások terén mértékadónak tartott Fabrizio Romano szerint azonban a hétfői üzleti beszélgetésen nem esett szó Ronaldóról és a szerződtetéséről.

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo megkérte a Manchester United vezetőségét, engedjék el egy jó ajánlat esetén
Az elmúlt szezon elején tucatnyi évet követően nagy reményekkel tért vissza a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. A portugál támadó hitt abban, hogy a Vörös Ördögök kerete elég jó ahhoz, hogy vele kiegészülve trófeákat nyerjen. A csapat végül üres kézzel zárta a szezont és még a Bajnokok Ligája-indulást sem sikerült kiharcolnia. A 37 éves játékos belátta, hogy Manchesterben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt elképzelte, ezért távozni akar, ezt a klub vezetőségével is közölte.
Külföldi futball
Cristiano Ronaldo visszatérhet a Serie A-ba, már a bejelentés dátuma is adott - sajtóhír
Egyre több országban írnak arról, hogy a Manchester Unitedtől elvágyódó Cristiano Ronaldo visszatérhet az olasz bajnokságban, de nem a Juventushoz, hanem a honfitársa, José Mourinho által irányított AS Romához. Az egykori Roma és Juventus támadó, Angelo di Livio állítja, hogy megbízható források mondták el neki, hogy a Farkasok minden szálat megmozgatnak a portugál sztárért, ráadásul a bejelentésének dátuma is megvan.
Külföldi futball
Ronaldo villájában rabolták ki Verrattit
Hárommillió euró (1,2 milliárd forint) értékben loptak el ékszert és készpénzt a brazil Ronaldo ibizai házából, amelyben éppen Marco Verratti nyaral.
Külföldi futball
Rekordnézettség, megjósolhatatlan végkimenetel – ezért nem érdemes kihagyni a női labdarúgó Európa-bajnokságot
Ugyan a férfi labdarúgó-világbajnokságot a szokásostól eltérően nem 2022 nyarán rendezik meg – mint ismert, a katari torna idén novemberben kezdődik és december végén zárul –, ám így sem maradunk nagy futballtorna nélkül, hiszen július 6. és 31. között Angliában rendezik meg a női labdarúgó Európa-bajnokságot, melyet az M4 Sport közvetít élőben. Beharangozónkban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat és néhány okot arra, miért lesz érdemes nézni a mérkőzéseket azoknak is, akiket eddig nem hozott lázba a női labdarúgás.
Külföldi futball
Csercseszov: Előny a Tobolnak, hogy zajlik a kazah bajnokság, de mi is felkészülten várjuk az idény kezdetét
A Ferencváros futballcsapata július 6-án, szerdán, magyar idő szerint 16.00-tól a kazah bajnok FC Tobol vendégeként kezdi meg idei nemzetközi kupaszereplését az UEFA Bajnokok Ligája selejtezőjének 1. fordulójában. A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón a magyar bajnok edzője, Sztanyiszlav Csercseszov és védője, Adnan Kovacevic válaszolt az újságírók kérdéseire.
Bajnokok Ligája