Musorujsag
Élő Eredmények

A rákkal diagnosztizált Hallert megoperálták, legalább két hónap a felépülése

A rákkal diagnosztizált Hallert megoperálták, legalább két hónap a felépülése

m4sport.hu
Alig, hogy a Borussia Dortmund szerződtette, hererákot diagnosztizáltak az elefántcsontparti támadónál Sébastian Hallernél. A német klub szerdán arról számolt be, hogy a játékost megműtötték, legalább két hónapig nem számíthatnak rá.

Sebastian Kehl, a Borussia Dortmund sportigazgatója számolt be arról, hogy szerdán megműtötték Hallert, eltávolították a tumorokat a heréiről, a felépülése minimum két hónapot vesz igénybe.

A 28 éves csatár remek szezont zárt az Ajaxban, 66 meccsen 47 gólt szerzett, úgy tűnt, bombaüzletet kötnek a sárga-feketék a 31 millió euróért megvásárolt játékossal, akivel egyértelmű célja volt a klubnak, hogy Erling Haalandot helyettesíti, aki a Manchester Cityhez igazolt.

Haller a csapat felkészülésének első időszakában panaszkodott fájdalomra, az orvosi vizsgálatok során pedig felfedezték a tumorokat.

„A Hallernél alkalmazandó terápia még megbeszélés tárgyát képezi. Több lehetőség is van. Sébastien [Haller] pár hónapig bizonyosan távol lesz. Amint pontosabb időpontok és információk állnak rendelkezésünkre a felépüléséről, időben közölni fogjuk” – mondta a Borussia Dortmund sportigazgatója.

Borítókép: bvb.de/

További tartalmak