Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gary Neville: Elfogadhatatlan, amit Ronaldo művel

Gary Neville: Elfogadhatatlan, amit Ronaldo művel

m4sport.hu | Pollák Márton
A Manchester United korábbi csapatkapitánya szerint a portugál gólvágó instabilitást okoz, így nincs helye az Old Traffordon.

Mióta felröppentek a távozásával kapcsolatos hírek, Neville-nek nagyon nem tetszik az a viselkedés, amit Cristiano Ronaldo a Uniteddel szemben tanúsít – családi okokra hivatkozva nem tért vissza időben a felkészülésre, illetve a Rayo Vallecano elleni felkészülési meccsen a lecserélését követően nem várta meg a meccs végét és tíz perccel a lefújás előtt hazament – és ennek hangot is adott.

“Ronaldo minden idők egyik legjobb labdarúgójaként vonul be a történelembe, de elfogadhatatlan, ami jelenleg zajlik, hogy az öltöző sztárja játszadozik a klubbal. Még egy klasszis esetében sem fordulhat elő, hogy ő irányítson. Ez egyszerűen nem történhet meg!” – idézi a korábbi kiváló jobbhátvéd a Sky Bet’s The Overlap műsorában elhangzott szavait a SportBible.


Neville arra is felhívta a figyelmet, mindez sajnos nem újdonság az MU-nál, a közelmúltban is voltak hasonló esetek.

„Az elmúlt években többször is kijutott a klubnak az ilyesmikből. Ott volt például Paul Pogba ügynöke, aki folyton szórakozott az MU-val.”

A United-ikon szerint Ronaldo előtt csak egy út van.

„Ha visszatekintünk Pep Guardiolára, Jürgen Kloppra, Antonio Contéra vagy akár Sir Alex Fergusonra, elmondhatjuk, csak egy dolog történhet azzal a játékossal, aki azt hiszi, nagyobb a klubjánál és felzaklatja az edzőt egy sajtótájékoztatón. Mind tudjuk, mire gondolok. Tudom, hogy a szurkolók azt szeretnék, maradjon, de ha távozni szeretne, akkor az MU-nak meg kéne ezt könnyítenie.”

Borítókép: EPA

További tartalmak