Musorujsag
Élő Eredmények
×

Egy árulkodó jelből akár arra is következtethetünk, a frissen igazolt Christensen máris távozik a Barcától

Egy árulkodó jelből akár arra is következtethetünk, a frissen igazolt Christensen máris távozik a Barcától

m4sport.hu | Pollák Márton
A jelenleg a Barcelona labdarúgójának számító Andreas Christensennek elég csak az instagramjára pillantani ahhoz, hogy kétségbe essenek a katalánok szurkolói.

A dán válogatott középhátvéd július 4-én ingyen érkezett a Chelsea-től a Camp Nouba, ahol azonban Franck Kessié mellett ő a másik labdarúgó, aki idő előtt távozhat a gránátvörös-kékektől.

Az ESPN információi szerint amennyiben a komoly anyagi gondokkal küzdő katalánok az első bajnoki mérkőzésükig, azaz szombatig nem tudják regisztrálni Andreas Christensent és Franck Kessiét, akkor a labdarúgók egy a szerződésükben szereplő záradék alapján ingyen távozhatnak a Barcától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Nos, jelen állás szerint ez nemcsak azért tűnik egyre valószínűbbnek, mert már csütörtök van és semmi hír arról, hogy a klub regisztrálhatná újonnan szerzett játékosait, hanem azért is, mert Christensen az Instagram-profilképén ismét Chelsea-mezben feszít, ráadásul törölte is azt a posztját, melyet azt követően tett közzé, hogy aláírt a katalánokhoz.

Christensen Forrás: Christensen/Instagram

A Guardian újságírója, az átigazolási ügyekben mértékadónak számító Fabrizio Romano megerősítette, valóban létezik Christensen és Kessié szerződésében az a záradék, melynek értelmében ingyen távozhatnak, ha szombatig nem regisztrálja őket a klub.

Borítókép: FORT LAUDERDALE, FLORIDA - JULY 19: Andreas Christensen #15 of FC Barcelona looks on during the first half of a preseason friendly against Inter Miami CF at DRV PNK Stadium on July 19, 2022 in Fort Lauderdale, Florida. (Photo by Michael Reaves/Getty Images)

További tartalmak