Musorujsag
Élő Eredmények
×

Wanda Nara megszólalt Icardi száműzetése kapcsán: Én vagyok az egyetlen, aki tud dolgokat

Wanda Nara megszólalt Icardi száműzetése kapcsán: Én vagyok az egyetlen, aki tud dolgokat

m4sport.hu | Kovács Máté
Mauro Icardit a héten kikerült a Paris Saint-Germain első csapatából, ha játszani akar, csak a párizsiak ötödosztályú együttesében teheti meg.

A magánéleti balhéktól az elmúlt években amúgy sem mentes argentin csatár kegyvesztetté vált a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő PSG-nél. A “száműzetés” oka, hogy az újonnan kinevezett vezetőedző, Christophe Galtier nem tervez több játékossal sem az új idény során (Herrera, Draxler, Kurzawa, Gueye, Kehrer) és köztük van Mauro Icardi is. Wanda Nara, a játékos ügynöke – aki egyben a felesége is – interjút adott az olasz Corriere Dello Sportnak, melyben szót ejtett a jelenlegi helyzetről.

„Mauronak 2024-ig szerződése van a klubbal, és ahhoz hogy felbontsák ezt a kontraktust nagyon sok pénzt kellene kifizetniük, most pedig nincsenek ilyen helyzetben. Az ilyen dolgok előfordulnak, amikor egy új vezetőedzőt neveznek ki egy csapathoz, új játékosok érkeznek, változik a keret. Több futballista is ebbe a szituációba került, hogy a klub már nem számol velük. Én vagyok az egyetlen, aki ténylegesen tud dolgokat, nem úgy, mint azok, akik mondanak mindenfélét, de nem tudnak semmit a dolgok hátteréről” – nyilatkozta Wanda Nara, aki így kéntelen lesz új csapatot találni férjének.

A leghangosabb érdeklődés a Serie A-ba az előző szezonban feljutó AC Monza részéről érkezett, és a klub vezérigazgatója, Adriano Galliani sem zárta ki a szerződtetés lehetőségét. Az újonc csapat már eddig is nem kisebb neveket csábított magához, mint Andrea Ranocchia, Stefano Sensi, Matteo Pessina, Marlon, Alessio Cragno és Gianluca Caprari, de az igazán nagy fogás a 29 esztendős Icardi elhappolása lenne. Ugyanakkor a támadót már szóba hozták a Manchester Uniteddel és a török Galatasaray együttesével is, de az olasz labdarúgó-bajnokságba való visszatérés lehet a kézenfekvő, hiszen az argentin csatár karrierje legsikeresebb időszakát az Interben produkálta, amikor 2014 és 2018 között három szezonban is húsz gól felett zárt a Serie A-ban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wanda nara (@wanda_nara) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Mauro Icardi és Wanda Nara 2019-ben. (Fotó: EPA/MATTEO BAZZI)

További tartalmak