Musorujsag
Élő Eredmények
×

Klopp bevallotta, hibázott Darwin Núnezzel kapcsolatban

Klopp bevallotta, hibázott Darwin Núnezzel kapcsolatban

m4sport.hu
A Premier League nyitófordulójában a Liverpool némi meglepetésre csak 2-2-s döntetlent játszott az újonc Fulhammel. Hétfőn a Crystal Palace lesz a Vörösök ellenfele a Vörösöknek, akiknek edzője, Jürgen Klopp belátta a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón, hogy csapata első bajnokiján hibát vétett, amikor nem nevezte a kezdő uruguayi új szerzeményét.

“Darwinnak az elejétől kezdve játszania kellett volna a múlt héten. Amint pályára lépett, bizonyította, milyen bátor játékra képes” – látta be apró hibáját a német edző.

Núnez a Fulham 1-0-s vezetésekor állt be a Pool első bajnokiján, a 64-ben betalálta, a hajrában pedig kiszolgálta Szalah-t, így egyértelműen sokat tett a pontszerzésért.

Hétfőn a Crystal Palece ellen javíthat az elmúlt szezonban FA- és ligakupagyőztes klub, de Klopp figyelmeztet, hogy a londoni egy nagyon kellemetlen ellenfél.

“A Palace egy olyan csapat, amely képes problémákat okozni a kontráival. Azt gondolom, hogy nyerni fogunk, de egy borzasztóan kemény meccsre számítok” – mondta a sajtó képviselőinek Klopp.

Borítókép: Jürgen Klopp (EPA/Andrew Yates)

További tartalmak