Musorujsag
Élő Eredmények

Hatalmas tüntetéssel készülnek a Manchester United-szurkolók a Liverpool elleni bajnokira

Hatalmas tüntetéssel készülnek a Manchester United-szurkolók a Liverpool elleni bajnokira

m4sport.hu
Az ESPN hétfőn tudósított arról, hogy a szezoneleji kiábrándító teljesítmény, és az ebből következő eredmények miatt (két vereség, ebből a második 4-0-s a Brentford vendégségében) "monumentális" tüntetést terveznek a Manchester United szurkolói.

Amennyiben jók az televízió értesülései, akkor már elkezdhették az akció szervezését a csapat ultrái, akik értetlenül állnak a játékosok teljesítménye előtt, ugyanakkor nem csak a labdarúgóknak, de a klub tulajdonosainak, az észak-amerikai Glazer-családnak is akarnak üzenni a tervezett tüntetéssel.

Úgy tudni, hogy a következő, az Old Traffordban megrendezésre kerülő bajnokin, a Liverpool ellen a mérkőzés megkezdése után a mérkőzésre látogató United-drukkerek felállnak a helyükről és elhagyják a stadiont, úgy képzelik, hogy a nekik szánt szektorok teljesen üresek maradnak. Az akció természetesen nem érinti a Vörösök szurkolóit.

A Premier League harmadik fordulójában megrendezésre kerülő összecsapást hétfőn este rendezik az Álmok Színházában – ahogyan becézik a United stadionját -, amely 74.879 néző befogadására képes. Óriási népvándorlásra lehet számítani meccs közben, ami mindkét csapatot megzavarhatja.

Borítókép: Manchester, 2021. május 2. A Manchester United szurkolói a klub tulajdonosai, az amerikai Glazer család ellen tüntetnek a csapat tartózkodási helyén, a manchesteri Lowry Szállodánál 2021. május 2-án, csapatuknak a Liverpool ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott mérkőzése előtt. A tiltakozó drukkerek egy csoportja behatolt az Old Trafford Stadion pályájára is. A mérkőzést a rendbontás miatt végül elhalasztották. MTI/AP/Rui Vieira

További tartalmak