Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szalai Attila visszautasította a Zenit ajánlatát – sajtóhír

Szalai Attila visszautasította a Zenit ajánlatát – sajtóhír

m4sport.hu
Hiába állapodott meg a Fenerbahce és a Zenit Szalai Attila átigazolásáról, a játékos visszautasította a szentpétervári klub ajánlatát és az azzal járó évi 2,5 milliós fizetést – értesült a Nemzeti Sport.

A lap úgy tudja, hogy a megállapodás értelmében a Zenit 21 millió eurót fizetett volna a magyar válogatott védőért, akinek 2,5 millió euró lett volna az éves fizetése – szemben a jelenlegi bérével, amely a félmilliót sem éri el.

A Nemzeti Sport értesülései szerint Szalai Attila az orosz klubokat sújtó szankciók miatt utasította vissza a Zenit ajánlatát, amely egyébként négyéves szerződést ígért neki. A lap hozzáteszi, a játékos nem a pénzt, hanem a további fejlődési lehetőséget tartja szem előtt, ezért szeretne maradni a Fenernél, ahol élvezi az új vezetőedző, Jorge Jesus bizalmát: az elmúlt egy hónapban nyolc meccsen is pályára léphetett.

Borítókép: ISTANBUL - Attila Szalai of Fenerbahce SK during the UEFA Europa League Third Qualifying Round match between Fenerbahce SK and 1. FC Slovacko at Fenerbahce Sukru Saracoglu Stadium on August 4, 2022 in Istanbul, Turkey. ANP | Dutch Height | GERRIT FROM COLOGNE (Photo by ANP via Getty Images)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek