Musorujsag
Élő Eredmények

Javult Sallai Roland állapota, egyelőre nem kell műteni

Javult Sallai Roland állapota, egyelőre nem kell műteni

m4sport.hu
Túl van az orvosi vizsgálatokon és egyelőre nem kell megműteni Sallai Rolandot, aki a Bundesliga szombati játéknapján szenvedett arccsonttörést.

A magyar válogatott támadót a Leverkusen elleni találkozó ötödik percében egy labdáért vívott harcban arcon rúgta Jonathan Tah. Sallait hosszas ápolás után le is kellett cserélni, majd kiderült, arccsonttörést szenvedett.

A 25 éves játékos édesapja, Sallai Tibor az M1-nek elmondta: a kontrollvizsgálat eredménye alapján egyelőre nem tűnik indokoltnak az operáció. „Úgy volt, hogy ha rosszabbodik vagy nem javul, akkor meg kell műteni, de enyhe javulás tapasztalható, a duzzanat is lejjebb ment, ezért most abban maradtak, hogy ma nem kell megműteni. Egy hét múlva újabb kontrollvizsgálat lesz, addig feküdnie kell, remélhetőleg folytatódik a javulás és akkor jövő hétfőn is azt a hírt kapjuk, hogy nem kell megműteni” – fogalmazott Sallai Tibor.

A korábbi labdarúgó hozzátette, fiának jelenleg látásproblémái vannak, „a vérömleny nyomja az ideget, ezért kicsit kettős látása van”. Sallai Tibor elárulta, információi szerint már készül Roland számára egy speciális maszk, amiben pályára léphet majd, ha javul az állapota. „Egy hét múlva sokkal okosabbak leszünk” – mondta.

Borítókép: Sallai Roland (Forrás: SC Freiburg - Twitter)Sallai Roland

További tartalmak

Kapcsolódó hírek