Musorujsag
Élő Eredmények

Dibusz Dénes: Mióta itt vagyok, hazai pályán ilyen teljesítményt még nem hoztunk

Dibusz Dénes: Mióta itt vagyok, hazai pályán ilyen teljesítményt még nem hoztunk

m4sport.hu
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa csapata Tranzonspor elleni bravúros sikere után az M4 Sportnak úgy fogalmazott, ez az összecsapás más kategóriát képvisel, mint az eddigiek.

 

„Fantasztikus volt, le a kalappal mindenki előtt. Az edzői stáb, a játékosok, a szurkolók – én azt gondolom, ezen a meccsen mindenki más szintet mutatott, mint eddig. Úgy gondolom, mióta itt vagyok, hazai pályán ilyen teljesítményt még nem hoztunk. Azt hiszem, ez volt a Groupama Aréna legjobb találkozója. Nem emlékszem olyanra, hogy itt a 82. percben az egész stadion állva szurkolt és izgult volna” – jelentette ki az M4 Sportnak Dibusz Dénes a nem mindennapi bravúrt követően.

Dibusz Dénes védései

A magyar válogatott kapus hozzátette, amit lehetett, kihozták ebből a meccsből.

„Ez egy feleljthetetlen mérkőzés, egy felejthetetlen este mindenki számára, szerettük volna jól kezdeni a csoportkört, s mivel korábban sosem kezdtünk hazai pályán, nagyon fontos volt, hogy adjunk egy jó alaphangot az idei sorozatnak. Nagyon nehéz volt, a kiállítás után nagy nyomás alatt voltunk, ennek ellenére többször is át tudtunk menni az ellenfélen. Amit lehetett, azt kihoztuk az összecsapásból, mindenki büszke lehet magára. Megvoltak a lehetőségeink arra, hogy megrúgjuk a negyediket, akkor talán nem is kellett volna izgulni a végéig. Nagyon fegyelmezetten védekeztünk, főleg tíz emberrel, ami új helyzet volt, nem készültünk az emberhátrányra. Mindenki tudta és megtette a dolgát.”

Az FTC jövő csütörtökön az AS Monaco otthonában lép pályára, a 18.45-kor kezdődő meccset az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

 

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Dibusz bravúrjai is kellettek a Trabzon legyőzéséhez
Három percen belül három bravúrt mutatott be Dibusz Dénes a Ferencváros Trabzonspor elleni Európa-liga-meccs első félidejében, a hajrájában pedig ha nem véd egy hatalmasat, a labda már azelőtt a kapuba jut, hogy a lesen álló Yazici elé került volna.
Magyar futball