Musorujsag
Élő Eredmények
×

Fotó - Sallai Roland a kórházból üzent az érte aggódóknak

Fotó - Sallai Roland a kórházból üzent az érte aggódóknak

m4sport.hu
Arccsonttörése után legalább négy hetet kell kihagynia.

Sallai Roland az Instagramon keresztül a kórházból üzent követőinek. “Nagyon szépen köszönöm a sok kedves üzenetet amiket kaptam az elmúlt időszakban. Tegnap reggel sikeres volt a műtétem úgyhogy hamarosan találkozunk újra a pályán” – írta a 25 esztendős labdarúgó.

A magyar válogatott játékost szeptember 3-án, a Leverkusen elleni találkozó legelején egy labdáért vívott harcban rúgta arcon Jonathan Tah. Az eset következtében le is kellett őt cserélni, később kiderült, arccsonttörést szenvedett. Úgy tűnt, megússza a műtétet, kedden azonban eldőlt, hogy mégis szükség van az operációra, amelyet azóta már el is végeztek.

A Freiburg támadója négy hét múlva térhet vissza, ez pedig azt jelenti, hogy a szeptemberi németek és olaszok elleni Nemzetek Ligája-találkozókat biztosan kihagyja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Roland Sallai (@rolandsallai) által megosztott bejegyzés

A futballista édesapja szerdán az M1 aktuális csatornán arról számolt be, hogy hosszú és veszélyes volt az operáció, ugyanis menet közben derült ki, hogy több helyen is eltört a játékos szemüregében a csont, ám ez a vérömlenyek és a duzzanat miatt nem látszott korábban a röntgenfelvételeken. “A műtét hála istennek rendben lezajlott, Roli már jobban van. Egy fémlemezzel megerősítették a törött csontrészt, egyelőre bent tartják a kórházban, ahol még egy igen komoly szemvizsgálat is vár rá. Az orvos azt mondta, nagyon picin múlt, hogy nem vakult meg, ha az ellenfél cipője pár milliméterrel arrébb találja el a szemét, akár nagyon súlyos is lehetett volna a sérülés. Egyelőre nyugtatót és fájdalomcsillapítót kap, de vidám és pozitív hangulatban van, a humorérzékét nem veszítette el” – jelentette ki az édesapa.

Borítókép: Sallai Roland, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 3. fordulójában játszott Magyarország – Németország mérkőzésen MTI/Kovács Tamás

További tartalmak