Musorujsag
Élő Eredmények

Sztanyiszlav Csercseszov: Még nem vagyunk sikeresek, de jó úton járunk a siker felé

Sztanyiszlav Csercseszov: Még nem vagyunk sikeresek, de jó úton járunk a siker felé

m4sport.hu
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője együttese csütörtök esti, AS Monaco ellen 1–0-s bravúrja után is szerényen nyilatkozott az M4 Sport kamerái előtt – mint a szakember elmondta, csapata jó úton jár, ám ez még nem elég, a továbbiakban is a megfelelő ösvényen kell haladniuk.

 

Összefoglaló

Európa-liga, H csoport, 2. forduló
AS Monaco (francia)–Ferencváros 0–1 (0-0)
Monte-Carlo, II. Lajos Stadion, v.: Espen Eskas (norvég)
gólszerző: Vécsei (80.)
sárga lap: Embolo (77.), illeve Besic (69.), Traoré (93.)
AS Monaco:
Nübel – Disasi, Sarr (Boadu, 81.), Badiashile – Vanderson (Ruben Aguilar, a szünetben), Fofana, Camara, Golovin (Jakobs, 73.), Caio Henrique – Diatta (Akliouch, a szünetben), Ben Yedder (Embolo, 65.)
Ferencváros:
Dibusz – Wingo, S. Mmaee, Knoester, Botka – Besic (Vécsei, 69.), Laidouni – Nguen (Gojak, 63.) – Zachariassen (Esiti, 90.), Traoré, R. Mmaee (Boli, 64.)

Sztanyiszlav Csercseszov

„Azt mondtam az öltőzben, hogy jó úton járunk, tettünk egy lépést előre, de ez még nyilván nem elég, folytatnunk kell, maradnunk kell ezen az úton. És holnap 16-tól edzés van, hiszen vasárnap kupameccset játszunk” – jelentette ki az orosz szakember.

Sztanyiszlav Csercseszov a bravúris diadal után kiemelte a cseréket is.

„A legfontosabb, hogy mindenki, aki beállt, hozzá tudott tenni ehhez a győzelemhez. Minden mérkőzésre van egy tervünk, az is meg van határozva, ki és mikor áll be, és jó esetben a cserék is hozzá tudnak tenni a tervhez, ma ez nagyjából sikerült. Még nem vagyunk sikeresek, de jó úton járunk a siker felé, hiszen még 12 pontot lehet gyűjteni.”

 

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov (fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek