Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kerkez Milos hétből negyedszer a forduló álomcsapatában

Kerkez Milos hétből negyedszer a forduló álomcsapatában

m4sport.hu
Kerkez Milos ismét bekerült a holland labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójának álomcsapatába a De Telegraaf című újságnál.

Az AZ Alkmaar 18 éves védője csapata szezonbeli összes tétmérkőzésén pályára lépett eddig, és egy találat mellett hat gólpasszt is kiosztott, ebben a szezonban az eddigi hét fordulóból már negyedszer szerepel a forduló legjobbjai között.

A lap által idézett szakértő szerint a magyar balhátvéd fényes jövő előtt áll és jobb lehet elődjénél, Owen Wijndalnál, aki nyáron az Alkmaarból igazolt az Ajaxhoz. Az Alkmaar hét forduló után 17 ponttal a harmadik helyen áll a holland bajnokságban az egyaránt 18 pontos PSV és Ajax mögött, az Európa-konferencialigában pedig két kör után hat ponttal vezeti az ukrán Dnyiprót, a ciprusi Apollont és a liechtensteini Vaduzt is felvonultató csoportot.

Kerkez Milos szerepel a Németország és Olaszország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar válogatott keretében, Nagy Zsolt sérülése miatt pedig nagy esélye van arra, hogy bemutatkozzon a nemzeti csapatban.

Borítókép: Kerkez Milos (Fotó: EPA/Ed van de Pol)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek