Musorujsag
Élő Eredmények

Nehéz időket él át a dühös Cristiano Ronaldo, akit Rooney türelemre int

Nehéz időket él át a dühös Cristiano Ronaldo, akit Rooney türelemre int

m4sport.hu
Nem fenékig tejföl Cristiano Ronaldo élete a Manchester Unitednél, akit az utóbbi időben a kispadra száműzött Erik ten Hag, az Európa-ligában viszont kezdőként küldte pályára.

Az angol The Times beszámolója szerint a portugál Cristiano Ronaldo elégedetlen helyzetével, mi több, dühös edzőjére a Vörös Ördögöknél. Bántja, hogy a csapat menedzsere, Ten Hag a bajnokikon nem teszi a kezdőbe, viszont a nemzetközi porondon, mintha csak meg akarná fricskázni, nevezi a pályára lépő csapatba azok után, hogy a nyár folyamán azt hangoztatta a 37 éves támadó, hogy ő egy Bajnokok Ligájában induló klubhoz szeretne szerződni.

A portugál eddigi mutatói a holland edző kezei alatt messze elmaradnak az eddigiektől: 11 meccsen mindössze egy gólt szerzett.

Úgy tudni, hogy Ronaldo elégedetlen azzal, hogy az 52 éves szakember bármi áron, „makacsul” rá akarja erőltetni az Ajax stílusát a Vörös Ördögökre, ahogyan kiverte nála a biztosítékot az is, ahogyan megmagyarázta, miért nem küldte pályára a 6-3-ra elveszített városi derbin a City ellen: „tiszteletben tartottam ezzel a karrierjét”.

Mindeközben korábbi csapattársa, egyben jó barátja, Wayne Rooney, aki jelenleg az amerikai DC United vezetőedzője próbálta megnyugtatni a portugált, türelemre intve őt, hisz bizonyos abban, hogy eljön még az ő ideje.

„Cristiano (Ronaldo) és Messi a labdarúgás történetének két legnagyobb alakja, de sajnos az idő vasfoga beléjük is mar, ahogyan mindenkibe. Természetes, hogy Ronaldo már nem az a focista, aki volt 22 évesen. Tudom, hogy borzasztóan nehéz lehet számára a kispadon ülni. Ugyanakkor biztos vagyok abban, ha türelmes marad, meglesznek a lehetőségei a bizonyításra” – mondta egy sajtókonferencián, barátjának üzenve.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/SAVVIDES PRESS)

További tartalmak